Antena Meniu Search
x

Gheorghe Flutur candidează pentru un nou mandat la CJ Suceava și promite reindustrializarea județului

Liberalul Gheorghe Flutur şi-a depus, joi, candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, el afirmând că candidează pentru continuarea marilor proiecte din judeţul Suceava, iar autostrăzile devin certitudine, astfel că va trebui să lupte mai mult pentru reindustrializarea zonei.

de Redactia Observator

la 18.04.2024, 16:42

Gheorghe Flutur
Gheorghe Flutur candidează pentru un nou mandat la CJ Suceava și promite reindustrializarea județului - Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta (arhivă)

Gheorghe Flutur a anunţat într-o conferinţă de presă că şi-a depus candidatura pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava. "Peste 50.000 de semnături au fost adunate astăzi, pentru susţinerea candidaturii mele, din tot judeţul. Le mulţumesc tuturor celor care au semnat. Aproape 50.000 de semnături au fost şi pentru lista de consilieri judeţeni. Un început bun, promiţător şi cu foarte multe obligaţii şi responsabilităţi din partea mea şi a noastră", a spus preşedintele CJ Suceava, potrivit News.ro.

Flutur a precizat că vârsta medie a celor din echipa sa este de 47 de ani, iar 44% sunt antreprenori. "În primii zece, 4 sunt femei, şi le mulţumesc pentru asta", a completat Gheorghe Flutur. "Eu candidez pentru continuarea marilor proiecte din judeţul Suceava, şi aici mă refer la fericita postură în care suntem astăzi, că autostrăzile devin certitudine. Şi A7 şi Autostrada Nordului, dar mai e de bătut drum la Bucureşti, mai este de împins ca să se întâmple efectiv şi mandatul ăsta va fi un mandat cert pentru aşa ceva. Şi pentru drumul expres Suceava-Botoşani, şi pentru alte investiţii în infrastructura de drumuri, drumul paralel cu frontiera cu Ucraina", a completat Flutur.

Gheorghe Flutur vrea reindustrializarea județului Suceava

El a arătat că noul mandat va fi altfel, pentru că va trebui să lupte mai mult pentru reindustrializarea zonei judeţului Suceava, pentru că "nu o să mai fie argumente că nu avem autostradă".

"Ce facem la capătul autostrăzii depinde şi de echipa de la Consiliul Judeţean Suceava şi va trebui să devenim mult mai ofensivi în parteneriatele cu mediul de afaceri, cu primăriile, cu oricine vrea să investească în acest judeţ. Sunt hotărât şi dispus ca această energie în ceea ce priveşte investiţiile în locuri de muncă să fie pe primul plan", a afirmat Gheorghe Flutur.

Liberalul a mai declarat că o altă prioritate este ca Suceava să joace un rol de lider regional.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Alegeri locale 2024 » Gheorghe Flutur candidează pentru un nou mandat la CJ Suceava și promite reindustrializarea județului