Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Liberalul Ilie Bolojan a câştigat un nou mandat de preşedinte al CJ Bihor cu 57% voturi

Preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Ilie Bolojan (PNL), a obţinut un nou mandat la alegerile locale de duminică, el având 57% din voturi, conform rezultatelor parţiale. Pentru listele de consilieri judeţeni, PNL a câştigat 51% din voturi, fiind urmat de UDMR.

de Redactia Observator

la 10.06.2024 , 17:35

Liberalul Ilie Bolojan a câştigat un nou mandat de preşedinte al CJ Bihor cu 57% voturi
Liberalul Ilie Bolojan a câştigat un nou mandat de preşedinte al CJ Bihor cu 57% voturi - Facebook

Ilie Bolojan a prezentat, luni seară, pe Facebook, procente obţinute după adunarea a 99% din rezultatele obţinute la secţiile de vot din judeţul Bihor, scrie news.ro.

Astfel, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor, Ilie Bolojan (PNL) a obţinut 57%, Cseke Attila (UDMR) - 19%, Aurel Mohan (PSD) - 15,5%, Ciprian Blejan (AUR) - 4%.

Pentru listele de consilieri judeţeni, PNL a întrunit 51% din voturi, UDMR - 20%, PSD - 18%, AUR - 5%.

Articolul continuă după reclamă

Bolojan le-a mulţumit celor care i-au acordat votul de încredere şi în aceste alegeri, dar şi candidaţilor liberali, colegilor şi voluntarilor care au susţinut campania electorală.

”Votul bihorenilor s-a bazat, în mare măsură, pe proiectele care au fost realizate în aceşti ani în judeţul nostru. Mulţumesc echipei din Consiliul Judeţean, colegilor, partenerilor noştri şi tuturor celor care au contribuit la realizarea acestor proiecte. Continuăm împreună să ţinem Oradea şi Bihorul pe drumul cel bun”, a transmis el.

Ilie Bolojan a devenit preşedinte al Consiliului Judeţean în 2020, când a obţinut 61,51 la sută din voturi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost vreodată victima unui furt de date?
Observator » Alegeri locale 2024 » Liberalul Ilie Bolojan a câştigat un nou mandat de preşedinte al CJ Bihor cu 57% voturi