Antena Meniu Search
x

Liderii coaliţiei, întrebaţi despre un posibil candidat comun la Primăria Capitalei. Răspunsul dat de Ciolacu şi Ciucă

Liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, au anunţat, miercuri, că s-a ajuns la un consens pe tema comasării alegerilor, iar europarlamentarele şi localele vor avea loc în 9 iunie.​ Coaliția nu a discutat deocamdată despre un posibil candidat comun la Primăria Capitalei. "Și dacă ar fi să stabilim un candidat comun, avem nevoie de evaluare și sondare", spune Nicolae Ciucă.

de Redactia Observator

la 21.02.2024, 20:01

Liderii coaliţiei, întrebaţi despre un posibil candidat comun la Primăria Capitalei. Răspunsul dat de Ciolacu şi Ciucă
Răspunsul dat de Ciolacu şi Ciucă - Inquam Photos / George Călin

Liderii coaliţiei, Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu, încă nu au luat o decizie privind un posibil candidat comun PNL şi PSD la Primăria Capitalei şi nu au ajuns să discute în detaliu pe marginea acestui subiect. "Dacă ar fi să stabilim un candidat comun, avem nevoie de evaluare, de sondare ca să vedem care este poziţionarea candidaţilor", a explicat Nicolae Ciucă. De asemenea, Ciolacu a spus că "în următoarea perioadă o să venim cu deciziile politice cele mai bune".

Marcel Ciolacu: "Nu vorbim despre o împărţeală"

"În acest moment nu am ajuns să discutăm în detaliu şi un răspuns cât se poate de onest este că, şi dacă ar fi să stabilim un candidat comun, avem nevoie de evaluare, de sondare ca să vedem care este poziţionarea candidaţilor. Ne interesează foarte mult profilul candidatului în percepţia alegătorilor", a afirmat Nicolae Ciucă, întrebat miercuri la Parlament dacă PNL şi PSD au decis candidat comun pentru Primăria Capitalei.

La rândul său, liderul PSD Marcel Ciolacu a precizat că nu este vorba despre o împărţeală, ci despre cele mai competente persoane pentru funcţie. "Nu vorbim despre o împărţeală. Vorbim de cele mai competente persoane (...) Trebuie să ai ceva în tine să poţi face această muncă. Cea mai dfificilă muncă este aceea de a fi ales la tine, în oraşul tău. În următoarea perioadă o să venim cu deciziile politice cela mai bune", a explicat Marcel Ciolacu.

Pe acelaşi subiect

Reacţia Gabrielei Firea

Gabriela Firea a declarat, miercuri, că nu au fost în coaliţie discuţii punctuale despre candidaţii la Primăria Capitalei şi la cele şase sectoare, relatează news.ro.

"În Bucureşti se va lua o decizie zilele următoare. Important este ca ceea ce se întâmplă acum în Bucureşti să nu se mai repete, iar domnul primar actual să plece către o altă activitate, dar pentru asta trebuie să avem cel mai bun candidat din partea noastră. PSD Bucureşti face propuneri şi se iau decizii, dar pentru că Bucureştiul este capitala României a intrat în negocierea naţională, ceea ce nu este un lucru rău. La nivel de sectoare concluzia a fost de a susţine colegii noştri de la sectoarele 3, 4, 5 şi 6, fiind aliatul nostru PNL, aici preşedintele de la Sectorul 6, Gabriel Mutu, urmând să anunţe săptămâna viitoare dacă doreşte să se implice în alegeri şi să candideze, că vom avea candidat comun pentru Sectorul 1, pentru Sectorul 2 şi vom discuta şi despre Capitală săptămâna viitoare", a spus Gabriela Firea

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Alegeri locale 2024 » Liderii coaliţiei, întrebaţi despre un posibil candidat comun la Primăria Capitalei. Răspunsul dat de Ciolacu şi Ciucă