Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mario De Mezzo, primarul ales al Slatinei, cercetat pentru coruperea unei adolescente de 15 ani. S-ar fi întâmplat chiar înainte de alegeri

Alegeri locale 2024. Mario De Mezzo, primarul ales al orașului Slatina, ar fi în centrul unui scandal de corupere sexuală a unei adolescente de 15 ani, care ar fi avut loc chiar în ziua alegerilor.

de Redactia Observator

la 10.06.2024 , 15:10

Mario De Mezzo, primarul ales al Slatinei, cercetat pentru coruperea unei adolescente de 15 ani. S-ar fi întâmplat chiar înainte de alegeri - Facebook

Edilul ar fi văzut-o pe tânără în Parcul Tineretului din oraș și ar fi căutat-o pe rețelele de socializare. Deși adolescenta i-a spus că este minoră, proaspătul primar ales nu a văzut niciun pericol și ar fi continuat să o invite în oraș să se cunoască mai bine.

Polițiștii din Olt au confirmat pentru Observator că se fac cercetări în acest caz. „La data de 8 iunie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Olt s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări pentru stabilirea veridicității informațiilor apărute în spațiul public în cadrul unui dosar penal”.

Pe de altă parte, chiar în ziua alegerilor, candidatul PNL Slatina, Mario De Mezzo, ar fi lovit un consilier local PSD, iar victima a trebuit să fie transportată la spital.

Articolul continuă după reclamă

Cine este Mario de Mezzo, actualul primar al Slatinei

Pe acelaşi subiect

Mario de Mezzo a fost director al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor (ORDA) în mandatul de premier al lui Ludovic Orban, în 2020. În 2019, De Mezzo fusese desemnat de organizația locală PNL Slatina drept candidat la primăria orașului, dar desemnarea a fost contestată în interiorul partidului pentru că el a fost consilier al primarului PSD din Slatina, Gheorghe Păunescu.

De asemenea, el a fost directorul de comunicare al controversatei companii austriece Holzindustrie Schweighofer din industria lemnului.

Mario de Mezzo a mai deținut funcțiile de director al grupului editorial ALL (2010 – 2013), director al Fundației Principesa Margareta, co-președinte al Federației Editorilor, director al fundației Habitat for Humanity și a lucrat la cunoscutul ONG de mediu WWF. Ultima experiență profesională menționată este cea de director general al companiei de IT Barandi Solutions.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Alegeri locale 2024 » Mario De Mezzo, primarul ales al Slatinei, cercetat pentru coruperea unei adolescente de 15 ani. S-ar fi întâmplat chiar înainte de alegeri