Antena Meniu Search
x

Poliţist muşcat de mână la o secţie de votare din Dolj. Agentul intervenise pentru că s-a creat îmbulzeală la intrare

Incidente la vot. Un poliţist aflat în serviciul de protecție la secția de votare nr. 299 Cerăt, din judeţul Dolj, a fost folosit sprayul iritant lacrimogen din dotare împotriva unui bărbat care devenise recalcitrant, după ce s-a creat îmbulzeală la intrare. Agentul a fost muşcat de concubina bărbatului în cauză. 

de Redactia Observator

la 09.06.2024 , 12:54

Poliţist muşcat de mână la o secţie de votare din Dolj. Agentul intervenise pentru că s-a creat îmbulzeală la intrare
Poliţist muşcat de mână la o secţie de votare din Dolj. Agentul intervenise pentru că s-a creat îmbulzeală la intrare - Inquam Photos / Octav Ganea

La secția de votare nr. 299 Cerăt, agentul de poliție aflat în serviciul de protecție la secția de votare a intervenit pentru menținerea ordinii publice, dat fiind faptul că se crease îmbulzeală la intrare. La un moment dat, unul dintre bărbaţii aflaţi în grup a devenit recalcitrant, fapt pentru care a fost folosit sprayul iritant lacrimogen din dotare.

Agentul a fost muşcat de mână

De asemenea, concubina bărbatului în cauză s-a apropiat de polițist și l-a mușcat de mână, fără a fi nevoie de îngrijiri medicale. A fost informată unitatea de parchet competentă în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, cele două persoane fiind în custodia poliţiştilor. Totodată, a fost dispusă înlocuirea agentului de poliție din serviciul de protecție.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Alegeri locale 2024 » Poliţist muşcat de mână la o secţie de votare din Dolj. Agentul intervenise pentru că s-a creat îmbulzeală la intrare