Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Primarul din Gogoşu, Mehedinţi, a câştigat un nou mandat. Candidase împotriva fostei sale soţii, de care divorţase în urmă cu o lună

Alegeri locale 2024. În comuna Gogoşu din judeţul Mehedinţi a câştigat un nou mandat de primar Jean Rogoveanu, care a avut-o drept contracandidat pe fosta soţie, de care a divorţat în luna mai.

de Redactia Observator

la 10.06.2024 , 12:23

- Facebook

Lcuitorii din comunca Gogoşu, judeţul Mehedinţi, au avut de ales pentru funcţia de primar, între actualul edil şi fosta lui soţie, cu care s-a aflat în divorţ în plină campanie electorală. Învingător a fost edilul Jean Rogoveanu, care îşi menţine funcţia, iar pe locul al doilea s-a clasat fosta soţie.

Primarul din Gogoşu îşi menţine funcţia de edil

Potrivit datelor parţiale, 3.272 de alegători au fost înscrişi pe listele electorale permanente la alegerile locale din comuna Gogoşu, judeţul Mehedinţi, dintre care 1.822 s-au prezentat la urne. Cele mai multe voturi le-a obţinut Jean Rogoveanu (PSD) - 859 (71,4%), pe locul al doilea s-a situat fosta soţie, Ileana - Codruţa Rogoveanu (PNL) - 336 (27,93%). 

Articolul continuă după reclamă

De asemenea, 8 voturi (0,67%) a obţinut un al treilea candidat, Gheorghe Haneş, de la PMP, potrivit News.

Primarul din comuna Gogoşu, Jean Rogoveanu a considerat, potrivit presei locale, că soţia sa şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar, din răzbunare. Cei doi s-au căsătorit în 2009, iar în luna mai s-a pronunţat divorţul. Jean Rogoveanu a fost implicat într-un scandal când a cumpărat din bani publici trei telefoane mobile cu 6.000 de euro. Aparatele au fost folosite de primar, viceprimar şi de o angajată a Primăriei Gogoşu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
De câte ori consumaţi mezeluri pe săptămână?
Observator » Alegeri locale 2024 » Primarul din Gogoşu, Mehedinţi, a câştigat un nou mandat. Candidase împotriva fostei sale soţii, de care divorţase în urmă cu o lună