Antena Meniu Search
x

Video Surse: PSD şi PNL, decise să-l retragă pe Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, dar nu au variante de înlocuire cu 8 zile înainte de termenul limită

Criză majoră în coaliţia de guvernare. Liderii PSD vor să-l retragă pe Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei. Există însă o problema majoră: cu opt zile înainte de termenul limită în care se pot depune candidaturi, PSD şi PNL nu găsesc un candidat care să-l înlocuiască pe medic. Problemele ar fi plecat de la suspiciunile vis-a-vis de consultaţiile pe care le-ar fi dat şi în privat pacienţilor trataţi la spitalul de stat.

Marius Gîrlaşiu
de Marius Gîrlaşiu

la 22.04.2024, 17:18

Vezi și

Pentru moment asistăm la un blocaj major în Coaliţie, un impas total la care s-a ajuns după aproape 7 ore de discuţii între liderii PSD şi PNL, la Palatul Victoria. Ce se ştie, potrivit unor surse politice, este că există un acord de principiu între cele două partide pentru retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei.

Numele vehiculate pentru a-i lua locul lui Cătălin Cîrstoiu

PSD ar fi făcut propunerea de retragere a sprijinului politic pentru Cîrstoiu, doar ca după 7 ore de negocieri, PSD şi PNL nu au găsit încă un înlocuitor. Marcel Ciolacu spunea că indiferent dacă medicul Cîrstoiu va fi sau nu retras, coaliţia va avea un candidat comun. Acelaşi lucru l-au spus şi liderii PNL. Ciolacu a mai precizat şi că "a trecut vremea independenţilor", lăsând să se înţeleagă că cel care va fi în locul lui Cîrstoiu, va fi un membru al unuia dintre cele două partide.

Potrivit surselor Observator, s-a vorbit despre mai multe variante, printre care Gabriela Firea sau Sebastian Burduja. Gabriela Firea ar fi transmis liderilor coaliţiei că nu-şi mai asumă o candidatură, acum când mai avem doar o lună şi jumătate până la alegeri. De asemenea, şi Sebastian Burduja a evitat să dea un răspuns clar pe această temă. Surse politice mai spun că în cele 7 ore de discuţii s-ar fi ajuns şi la varianta Rareş Bogdan. Acesta a exclus categoric propunerea. Ar mai fi varianta Robert Negoiţă, acesta a declarat că ar fi dispus să candideze la Primăria Capitalei dacă i se va cere acest lucru, doar că în acest caz Marcel Ciolacu nu ar fi de acord.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Alegeri locale 2024 » Surse: PSD şi PNL, decise să-l retragă pe Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, dar nu au variante de înlocuire cu 8 zile înainte de termenul limită