Antena Meniu Search
x

Video Alegeri parlamentare 2020. Klaus Iohannis: "E clar, dragi români, azi, fiecare vot contează, vă rog, mergeți la vot!"

Președintele României, Klaus Iohannis, a votat duminică, la ora 9:00, la Liceul Jean Monnet din București, la alegerile paralamentare 2020.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.12.2020, 16:51

Klaus Iohannis a votat la alegerile parlamentare: E clar, dragi români, azi, fiecare vot contează, vă rog, mergeți la vot - Observator
  • Președintele i-a îndemnat pe români să meargă la vot.
  • Klaus Iohannis spune că alegerile nu se câștigă în sondaje, ci la urne.

Președintele Klaus Iohannis a făcut declarații după ce a fost la vot:

"Este o zi extrem de importantă astăzi. Avem șansa istorică de a alege un Parlament mai bun, care realmente se ocupă de problemele românilor și face legi bune pentru România. 

E extrem de important să mergem la vot, alegerile nu se câștigă în sondaje, ci la urne și e foarte clar că fiecare vot contează.

E clar, dragi români, azi, fiecare vot contează, vă rog, mergeți la vot!".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În această dimineaţă, secţiile de votare s-au deschis în toată ţara, peste 18 milioane de români fiind aşteptaţi să voteze în cadrul alegerilor parlamentare 2020.

Alegătorii își pot exprima dreptul la vot până la ora 21:00.

Primele rezultate, la Observator

Primele rezultate la alegerile parlamentare vor fi publicate pe 6 decembrie 2020, ora 21:00.

Observatornews.ro vă aduce rezultatele alegerilor parlamentare, primele rezultate parțiale și rezultatele finale de la Alegerile parlamentare din 2020, precum și cele mai importante știri din ziua votului: declarațiile făcute de principalii candidați din București și marile orașe, după vot, dar și după aflarea rezultatelor, și date în timp real despre prezența la vot.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Alegeri parlamentare 2020 » Alegeri parlamentare 2020. Klaus Iohannis: "E clar, dragi români, azi, fiecare vot contează, vă rog, mergeți la vot!"