Antena Meniu Search
x

Alegeri parlamentare 2020. Un bătrân din Argeş a murit în curtea secţiei de vot. Omul a căzut secerat înainte să ajungă la urne

Tragedie de Moş Nicolae, în Argeş. Un bătrân de 81 de ani a murit în această dimineață, în comuna Teiu. Bărbatul a căzut secerat la intrarea în secția de votare, înainte să-şi exercite dreptul la vot. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.12.2020, 16:47

Un bătrân din Argeş a murit în curtea secţiei de vot. Omul a căzut secerat înainte să ajungă la urne - Observator / arhiva
  • Un bărbat în vârstă de 81 de ani a murit în curtea secției de votare.
  • Bătrânul nu a apucat să voteze.

Nenorocirea a avut loc la Secția de votare 486 din comuna Teiu.

Din primele informaţii, bărbatul de 81 de ani a mers să voteze, în această dimineaţă, însă i s-a făcut rău în curtea secţiei de votare.

El a fost găsit în stop cardio-respirator de echipajele medicale sosite la faţa locului şi, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate, a fost declarat decedat.

Potrivit presei locale, bărbatul era cunoscut cu afecțiuni cardiace.

În această dimineaţă, secţiile de votare s-au deschis în toată ţara la ora 7.00, peste 18 milioane de români fiind aşteptaţi să voteze în cadrul alegerilor parlamentare 2020.

Alegătorii își pot exprima dreptul la vot până la ora 21:00.

Primele rezultate, la Observator

Primele rezultate la alegerile parlamentare vor fi publicate pe 6 decembrie 2020, ora 21:00.

Observatornews.ro vă aduce rezultatele alegerilor parlamentare, primele rezultate parțiale și rezultatele finale de la Alegerile parlamentare din 2020, precum și cele mai importante știri din ziua votului: declarațiile făcute de principalii candidați din București și marile orașe, după vot, dar și după aflarea rezultatelor, și date în timp real despre prezența la vot.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Alegeri parlamentare 2020 » Alegeri parlamentare 2020. Un bătrân din Argeş a murit în curtea secţiei de vot. Omul a căzut secerat înainte să ajungă la urne