Antena Meniu Search
x

Alegeri parlamentare 2020. Victor Ponta, despre dispariţia plicurilor cu voturi din străinătate: "Nu mai sunt voturi pentru Partidul Momâilor lui Băsescu"

Aproape 19 milioane de români sunt aşteptaţi să voteze la alegerile parlamentare din acest an, iar votul a început cu o mare controversă, dispariţia a mii de plicuri cu voturi din străinătate.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 06.12.2020, 16:52

Circa 14.000 de plicuri cu voturi din străinătate au dispărut
Victor Ponta continuă războiul cu Traian Băsescu, fostul preşedinte al României - Hepta
  • Victor Ponta pune dispariţia voturilor pe seama fostului preşedinte Traian Băsescu.
  • 14.000 de plicuri cu voturi din străinătate ar fi dispărut.

Ultimele informaţii arată că au dispărut plicurile a aproximativ 14.000 de români din străinătate care au decis să voteze prin corespondenţă, astfel că oamenii au fost înştiinţaţi că trebuie să meargă şi la secţiile de votare pentru a-şi exprima votul.

Victor Ponta, liderul Pro România, are o versiunea proprie despre această situaţie şi a ţinut să transmită un mesaj prin intermediul paginii de Facebook:

"A început Operaţiunea securistă  “Fraudaţi voturile din diaspora ca să-l ajutăm pe Băsescu” - la fel ca în 2009, la fel ca în 2016!

În 2009, Băsescu- Petrov a pierdut alegerile în ţară/ dar au venit “voturile din diaspora” şi ne-a mai vândut şi jefuit încă cinci ani! 

În 2016, Partidul Momâilor lui Băsescu a făcut sub 5% - dar iar au venit “voturile din diaspora” şi a trecut peste/ încă patru ani de aranjamente, sinecuri şi hoţii!

În 2020, nu mai sunt voturi pentru Partidul Momâilor lui Băsescu/ nu mai vrea nimeni să îi mai pună patru ani la furat/ dacă îţi place de PNL şi de Orban poţi să votezi direct - nu îi dai votul tău  lui Băsescu să ţi-l vândă el şi beizadelele lui!

Nu cred că îi ajung PMP 14.000 de voturi “dispărute” din diaspora ca să facă 5%/ nici 100.000 nu îi ajung/ dar “băieţii” încearcă! 

Românii din diaspora nu au uitat cum i-a minţit Băsescu/ nici că PMP le-a pus un deputat care a făcut puşcărie! Haideţi să scăpăm de ei! Nu poate Băsescu să fure cât puteţi voi să votaţi".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Alegeri parlamentare 2020 » Alegeri parlamentare 2020. Victor Ponta, despre dispariţia plicurilor cu voturi din străinătate: "Nu mai sunt voturi pentru Partidul Momâilor lui Băsescu"