Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video PNL pregăteşte campania pentru prezidenţiale speculând întâlnirea dintre Geoană şi Ciolacu: "Urmăriţi cu atenţie ce se va întâmpla in urmatoarele luni"

PNL speculează întâlnirea publică dintre Geoană şi Ciolacu si construieste pe aceasta tema toata contra-ofensiva. Nicolae Ciucă va negocia cu partidele de Dreapta o alianţă anti-PSD la alegerile prezidenţiale. Până atunci, generalul sef al senatului ar putea ajunge la Palatul Cotroceni, dacă preşedintele Klaus Iohannis va primi un post de comisar european.

de Redactia Observator

la 01.08.2024 , 20:59

Potrivit Constitutiei, şeful Senatului devine preşedintele interimar al României dacă titularul nu îşi mai poate exercita funcţia. În acest caz, liderul PNL ar candida la prezidentiale din fotoliul de la Cotroceni. "Eu zic sa urmariti cu atentie ce se va intampla in urmatoarele luni", a declatrat Rareş Bogdan, prim vicepreşedinte PNL. Scenariul poate fi împiedicat de PSD. Propunerea de comisar european vine de la premier, iar Marcel Ciolacu a anuntat recent că nu l-ar propune pe Klaus Iohannis pentru această functie.

PSD îsi va desemna candidatul la alegerile prezidentiale pe 24 august

"Nu poate sa ia hotarari singur ca nu e nici împărat, nu e nici autocrat si nu e nici rege. Deci va trebui sa se consulte cu presedintele Romaniei si cu PNL", a declarat Rareş Bogdan, prim vicepreşedinte PNL. Între timp, Nicolae Ciucă a lansat contra-ofensiva dupa imaginile cu Mircea Geoana si Marcel Ciolacu la aceeasi masă. Liberalii pregătesc în culise o aliantă împotriva PSD. "Intentia este sa avem o guvernare de Dreapta. Disponibilitatea la dialog este catre toate fortele politice de dreapta", a declarat Nicolae Ciucă, preşedinte PNL.

Vezi și

"Atunci cand vom ajunge in turul 2 cu Ciolacu, in spatele lui Nicolae Ciuca se vor pune toti liderii Dreptei", a declarat Rareş Bogdan, prim vicepreşedinte PNL. După ce a stat la masă cu Mircea Geoană, Marcel Ciolacu îşi ironizează acum partenerul de guvernare. "Imi pare rau ca nu a fost invitat si domnul Ciucă, dar trebuia sa vorbeasca cu domnul Tuca", a declarat Marcel Ciolacu, preşedinte PSD. PSD îsi va desemna candidatul la alegerile prezidentiale pe 24 august.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Alegeri prezidenţiale 2024 » PNL pregăteşte campania pentru prezidenţiale speculând întâlnirea dintre Geoană şi Ciolacu: "Urmăriţi cu atenţie ce se va întâmpla in urmatoarele luni"