Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Reacția lui Ciucă după planul anunţat de Becali ca Simion să intre în turul 2 cu Ciolacu: "Să îl credem, pentru că e un om foarte credincios"

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat joi despre planul anunţat de Becali pentru intrarea lui George Simion în turul doi la prezidenţiale, cu Marcel Ciolacu, că atunci când este vorba de ceea ce spune Gigi Becali, trebuie să îl credem şi să îi dăm dreptate, pentru că este un om foarte credincios.

de Redactia Observator

la 24.10.2024 , 16:35

Reacția lui Ciucă după planul anunţat de Becali ca Simion să intre în turul 2 cu Ciolacu Reacția lui Ciucă după planul anunţat de Becali ca Simion să intre în turul 2 cu Ciolacu - Profimedia

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost întrebat la Giurgiu despre afirmaţiile lui George Becali privind un plan pentru intrarea în turul doi la prezidenţiale a liderului AUR, George Simion.

"Eu sunt creştin-ortodox, Gigi Becali este creştin-ortodox. A fi ortodox înseamnă să fii drept credincios, ca atare, când este vorba de ceea ce spune Gigi Becali, să îl credem şi să îi dăm dreptate, pentru că este un om foarte credincios. Nu comentez ce spun unii şi alţii. Nu sunt comentator", a spus preşedintele PNL, scrie News.ro.

Despre afirmaţia lui Rareş Bogdan privind o susţinere a lui Simion în turul doi, Ciucă a răspuns: "Asta trebuie să o clarifice Rareş Bogdan"

Articolul continuă după reclamă

Mircea Geoană si Nicolae Ciucă acuză un blat ca la fotbal între PSD si AUR

Mircea Geoană si Nicolae Ciucă acuză un blat ca la fotbal între PSD si AUR. O înţelegere ascunsă care i-ar asigura lui Ciolacu un adversar fără şanse în finala prezidenţială - pe George Simion. Ca meciul să fie total, pe teren a intrat şi Gigi Becali. Patronul de la FCSB susţine că Viorel Hrebenciuc si Sebastian Ghită l-ar fi rugat insistent să-l susţină pe liderul AUR, pentru ca Ciolacu să câştige fara emoţii. Premierul a dezmintit categoric scenariul.

Ciolacu a ironizat scenariul că Viorel Hrebenciuc ar fi strategul din umbră al campaniei sale prezidentiale. "Cu adevărat, în timpul campaniilor electorale mai apar şi idioţi utili. Domnul Hrebenciuc, cu tot respectul, e un fost membru al partidului. Cred că avem vreo doi ani de zile, doi - trei ani de când nu ne-am văzut. Dânsul nu e activ în viaţa de partid", a declarat Marcel Ciolacu, preşedinte PSD. "Ei îl vor pe Simion în turul doi cu mine...că îl bate Ciolacu cum l-a bătut Iliescu pe Vadim, vor modelul ăla să-l repete", a declarat Gigi Becali.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să faceţi cumpărături de Black Friday, în rate?
Observator » Alegeri prezidenţiale 2024 » Reacția lui Ciucă după planul anunţat de Becali ca Simion să intre în turul 2 cu Ciolacu: "Să îl credem, pentru că e un om foarte credincios"