Antena LIVE

Curs valutar

(P) Cum să alegeți tipul de palton damă potrivit corpului dvs.

Dacă încă nu știi cum să alegi geaca dama iarnă potrivită pentru tipul tău de corp, ai ajuns la locul potrivit. Am pregătit câteva sfaturi pentru a te ajuta să alegi paltonul damă potrivit pentru tipul tău de corp. Citește mai departe și îmbracă-te iarna aceasta cu stil.

De la 17.02.2023, 15:49

Sfaturi despre cum să alegi geaca damă iarnă potrivită pentru corpul tău

Selectarea hainelor care vi se potrivesc cel mai bine este o artă, dar nu trebuie să fie foarte complicat. Pentru a reuși, trebuie să-ți cunoști tipul de corp și să urmezi anumite indicații de stil pentru a-ți pune în valoare atuurile... Sau să ascunzi acele defecte care te deranjează.

De data aceasta vom vorbi despre paltoane. Acele haine care ne vor însoți în aceste luni reci. Atunci când mergem să cumpărăm un palton damă, uneori ne concentrăm doar pe funcția pe care o îndeplinește și nu observăm dacă stă bine pe noi. Ca urmare, cumpărăm un articol de îmbrăcăminte care nu ne flatează deloc corpul.

Tipul de croială, culoarea, lungimea și stilul sunt câteva dintre elementele care influențează atunci când investești într-o haină. Lucru valabil și pentru palton damă, dar și pentru pulover de damă</a>. Dacă doriți să știți care vi se potrivește cel mai bine, acordați atenție următoarelor recomandări.

În funcție de înălțime, ne împărțim în înalte și scunde. În funcție de formă, putem fi cu forme (clepsidră), drepte, în formă de pară (triunghi, triunghi inversat sau oval). Pentru fiecare există un tip de geacă damă iarnă care vi se va potrivi și altele de care este mai bine să vă feriți.

Paltoane pentru femei scunde

Paltoanele sunt acel articol de îmbrăcăminte exterioară care ne va fi aliat pe tot parcursul iernii. Sau, de asemenea, dușmanul nostru dacă nu alegem bine. Pentru femeile de talie mică, provocarea constă în alungirea siluetei. Este esențial să evitați orice piesă care adaugă volum, pentru că efectul va fi invers.

Așadar, evitați hainele voluminoase și optați pentru linii verticale care vă vor avantaja silueta. Țineți cont de aceste recomandări de bază. Ar trebui să purtați paltoane mai degrabă scurte. Pot fi la până la talie sau trei sferturi. Adică, trebuie să fie mai jos decât șoldurile, fără a ajunge la genunchi (la jumătatea coapsei).

Pentru a alungi picioarele, trebuie să subliniați talia. Alegeți ceva potrivit și cu centură. Căutați un palton damă cu linii de nasturi (nu nasturi dubli) și nu prea larg. Acest lucru va favoriza efectul vertical.

Țesăturile grele vă vor da volum, iar ceea ce căutați este exact opusul. Așadar, optați pentru cele care dau mai multă mișcare hainei. Evitați poncho-urile și paltoanele supradimensionate. Acestea vă vor face să păreți mai mică și mai voluminoasă.

Paltoane pentru femei înalte

Dacă ești înaltă, ai mult teren de recuperat. Orice model de palton de damă vă va flata. Deși există unele discrepanțe în ceea ce privește lungimea perfectă pentru acest tip de corp. Unele persoane recomandă să nu purtați haine lungi, deoarece acestea vor accentua această trăsătură. În timp ce alții îi dau undă verde pentru a masca înălțimea sau vă invită să profitați de ea.

Ce ar trebui să căutați la o geacă damă iarnă? Cum înălțimea vă flatează, ar trebui să puneți în evidență ceea ce aveți deja. Cele cu structură vi se vor potrivi bine și vă vor completa silueta. În loc de închizători verticale, optați pentru paltoane cu croială dublă și închizători diagonale. Mânecile scurte nu sunt pe placul dvs, căutați ceva croit pe măsură. Ponchos, trench-uri și paltoane supradimensionate vi se vor potrivi.

Paltoane pentru femei subțiri sau corpuri drepte

În acest caz, provocarea este de a crea curbe, astfel încât corpul să nu mai pară atât de drept. Pentru a defini silueta trebuie să marcați talia și să evidențiați acele părți în care doriți mai mult volum fără a exagera. Texturile și culorile deschise vor fi aliați de nădejde. Aruncați o privire la aceste sfaturi:

Alegeți paltoane strânse care să evidențieze talia. Pentru a adăuga volum sânilor, evidențiați această parte cu țesături și accesorii imprimate. Pentru șolduri, buzunarele de pe laterale le vor face să pară mai largi. Paltoanele asimetrice și cele dantelate vă vor ajuta, de asemenea, să creați mai multe curbe.

Femei cu corpuri rotunjite

Spre deosebire de punctul anterior, femeile cu forme ar trebui să se ferească de paltoanele care le adaugă volum pe corp. Tăieturile clasice și simple lucrează în favoarea lor. La fel ca și culorile închise. Cu toate acestea, nu trebuie să purtați întotdeauna negru sau maro. Oferiți-vă libertatea de a experimenta cu culori care vă fac să arăți elegante.

Cheile pentru a alege haina perfectă pentru silueta dvs sunt următoarele:

Folosiți paltoane care sunt ajustate în talie pentru a vă evidenția curbele. Lungimea cea mai potrivită este deasupra genunchilor. Hainele mai lungi vă vor face să păreți și mai mare. Alegeți o piesă vestimentară care nu are multe volane în față. Croielile cu nasturi dubli vă vor oferi mai mult volum. Optați pentru cele cu închizători invizibile.

Paltoane pentru a ascunde șoldurile

Este ceea ce caută femeile cu un corp în formă de pară, adică șolduri largi și un spate mic. Haina ideală este cea care reușește să echilibreze proporțiile pentru a stiliza silueta. Un decolteu în V va sublinia partea superioară a corpului și va atrage atenția asupra feței.

Paltoanele în linie A vor ascunde dimensiunea șoldurilor și a coapselor. Paltoanele cu gulere de blană vă vor ajuta, de asemenea, să echilibrați proporțiile corpului.

Femeile cu umeri largi și un bust mare

În acest caz, partea superioară a corpului trebuie să fie ascunsă, așa că ar trebui să evitați tot ceea ce o evidențiază. Dimpotrivă, ar trebui să accentuați talia și să căutați forme rotunjite. Aruncați o privire la aceste sfaturi:

Nu purtați paltoane cu umeri. Dacă aveți un bust mare, cel mai bine este ca haina să fie deschisă, pentru a nu părea strâmtă. Purtați un pulover damă ceva mai larg pe dedesubtul paltonului. Paltoanele care se potrivesc sub sâni vor distrage atenția de la sâni. Folosiți poncho-uri și pelerine pentru a adăuga volum la șolduri.

Femeile cu un corp de clepsidră

Acest tip de corp este deja echilibrat, așa că, în acest caz, ar trebui să căutați și o haină care să vă completeze silueta. Vă va sta bine cu o haină mulată cu guler în V. Dacă sunteți și înaltă, o croială în linie A vi se va potrivi foarte bine. Aici nu veți avea nicio limitare în ceea ce privește accesoriile. Nasturi mari, linii duble, gulere structurate... Încercați-le pe toate, cu siguranță vă vor flata silueta.

Redactia Observator

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?

Da

Nu

*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰

Facebook WhatsApp LinkedIn Twitter Email
Stiri Sportive Citește și
Țara care renunță la clasa pregătitoare. Copiii vor începe şcoala cu un an...
Fanatik.ro
Publicat 19.09.2024
Mormântul unui copil vampir, descoperit în Polonia
spotmedia.ro
Publicat 19.09.2024
Uluitor | Sanatoriul Techirghiol, obligat să plătească 50.000 de lei unui...
Gandul
Publicat 19.09.2024
„Asasinul” trimis de Iran pentru a-l ucide pe Netanyahu este un pensionar...
Adevărul
Publicat 19.09.2024
Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit civil. Cum a arătat cântăreața în ziua...
A1
Publicat 19.09.2024
Horoscopul zilei de 20 septembrie 2024. Racii au parte de oportunități pe mai...
CaTine
Publicat 19.09.2024
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări...
spynews.ro
Publicat 19.09.2024
Logodnica titularului de la Rapid a venit din Australia în România şi a trăit...
GSP
Publicat 17.09.2024
Zodiile care au noroc în toate în luna octombrie. Scapă de datorii, de...
Click.ro
Publicat 19.09.2024
Primele recenzii iPhone 16. Ce spun experții și utilizatorii despre noul...
Useit
Publicat 19.09.2024
Opincile tradiționale, moda anului! Gemenele Suzana și Daciana Vlad îmbină...
Money.ro
Publicat 28.06.2024
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a...
Redacţia.ro
Publicat 19.09.2024
Cum și-a pierdut Irinel Columbeanu averea. Mihai Albu: „Nu pe femei și...
libertatea.ro
Publicat 19.09.2024
Cardi B a fost criticată de fani pentru rutina ei intensă de antrenamente....
ZU
Publicat 19.09.2024
Copănele de pui în crustă crocantă de porumb. Rețetă adorată de întreaga...
Hello taste
Publicat 19.09.2024
Ce trebuie să faci pentru a crește stima de sine a fetei tale, potrivit...
Deparinti
Publicat 19.09.2024
Taximetriștii, la un pas de revoltă: „Dispeceratele au creat un adevărat...
ziare.com
Publicat 19.09.2024
Eiza González a purtat o rochie roz cu decolteu la premiile Emmy. A avut aceeași...
Happy
Publicat 19.09.2024
Efectele lipsei de fibre în dieta femeilor însărcinate. Sfaturi pentru o...
Medicool
Publicat 19.09.2024
Marian Iancu susţine că un club imită Rapidul: "Este o boală grea şi se ia,...
orangesport.ro
Publicat 17.09.2024