Festin culinar în aer liber, la Brașov, cu mâncare gătită la ceaun
Cum poţi profita mai bine de weekend, dacă nu la aer curat şi cu mâncare bună. Iar cum micii şi fripturile sunt deja o obişnuinţă, câţiva tineri din Braşov s-au gândit să încerce altceva. Tot la munte, tot cu picnic, dar la ceaun, în loc de grătare.
De Redactia Observator la 11.06.2018, 14:19Cum poţi profita mai bine de weekend, dacă nu la aer curat şi cu mâncare bună. Iar cum micii şi fripturile sunt deja o obişnuinţă, câţiva tineri din Braşov s-au gândit să încerce altceva. Tot la munte, tot cu picnic, dar la ceaun, în loc de grătare.
Cum poţi profita mai bine de weekend, dacă nu la aer curat şi cu mâncare bună. Iar cum micii şi fripturile sunt deja o obişnuinţă, câţiva tineri din Braşov s-au gândit să încerce altceva. Tot la munte, tot cu picnic dar... la ceaun, în loc de grătare.
Pregătirile au început însă încă de dimineaţă, cu tăierea legumelor şi cu ceaunul incins.
Bărbaţii au fost cei cu iniţiativa... şi cu munca. Fetele, în schimb, au fost răsfăţate. Au stat pe margine şi au dat verdictul.
Iar pentru un gust desăvârşit, condimentele sunt nelipsite. Nu a lipsit nici salata de varză cu roşii, tot de bărbaţi făcută. La final, totul poate fi asezonat cu...un vin rece şi cu muzică bună, spun petrecăreţii. Mai ales că o pauză de relaxare după o muncă migăloasă este mereu bine venită.