Antena Meniu Search
x

Update Bernadette Szocs s-a calificat în optimi la Cupa Mondială Macao 2024, după victoria cu Prithika Pavade. Partida a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Bernadette Szocs s-a descătuşat, după ce s-a calificat în optimi la Cupa Mondială de tenis de masă Macao 2024! Românca a avut un strigăt de bucurie, imediat după ultimul punct al partidei cu Prithika Pavade. Partida a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 17.04.2024, 18:36

jucătoarea de tenis Bernadette Szocs
Bernadette Szocs - Prithika Pavade, LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 17:00, la Cupa Mondială Macao 2024 - Profimedia Images

Bernadette Szocs a încheiat la egalitate, scor 2-2, ultimul duel din grupe de la Cupa Mondială Macao 2024. Deşi a fost la egalitate de puncte cu Prithika Pavade, românca a avansat în faza următoare a competiţiei datorită golaverajului superior, având trei puncte în plus faţă de Pavade, la general.

Duelul cu Prithika Pavade a fost unul echilibrat. Bernie a cedat primul set, scor 8-11, însă a revenit şi l-a câştigat în câteva minute pe cel de-al doilea, scor 11-2.

Ulterior, românca a pierdut şi setul al treilea, scor 4-11. În setul al patrulea, Bernadette Szocs a reuşit să se impună, scor 11-7, şi şi-a asigurat astfel prezenţa în optimile Cupei Mondiale, informează AS.RO.

După ultimul punct al duelului cu Pavade, Bernadette Szocs s-a descătuşat şi a avut un strigăt de bucurie, celebrând astfel calificarea în optimi. De altfel, românca a avut mai multe astfel de reacţii pe parcursul setului patru al ultimei partide din grupe.

Pe acelaşi subiect

Bernadette Szocs - Prithika Pavade, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Bernadette Szocs şi Prithika Pavade au câte o victorie cu 4-0 în faţa lui Mariam Alhodaby, în primele două meciuri disputate la Macao. Românca este pe primul loc al Grupei, datorită golaverajului superior, ea având 25 de puncte pierdute, faţă de cele 27 ale adversarei de marţi, transmite AS.RO.

Astfel, pe lângă varianta victoriei, Bernadette Szocs are şi scenariul unul 2-2 cu Pavade pentru a ajunge în optimile competiţiei. Bernie va avea însă nevoie să păstreze golaverajul superior.ierarhia mondială, în timp ce adversara ei de 19 ani este abia pe poziţia a 28-a.

Bernadette Szocs nu este singura româncă prezentă la Macao. Din păcate, Adina Diaconu a fost deja eliminată, în timp ce Eliza Samara are nevoie de o victorie la scor împotriva lui Hina Hayata, ocupanta locului 6 mondial.

Bernadette Szocs a ajuns pe locul 8 mondial

Bernadette Szocs a reuşit o performanţă unică în carieră. Sportiva de 29 de ani se află la cea mai bună clasare a sa, fiind pe locul 8 în clasamentul mondial feminin, unul dominat de jucătoarele asiatice.

Bernadette a urcat pe poziţia a opta în ierarhia mondială, după ce a depăşit-o pe Mima Ito. Bernie are 1650 de puncte, în timp ce nipona a rămas cu 1620 de puncte.

Locul 8 într-un top în care primele cinci jucătoare sunt din China este o realizare uriaşă. De asemenea, ea rămâne în continuare sportiva cea mai bună din Europa, conform acestei ierarhii. Următoarea este Nina Mittelham, din Germania (locul 14).

În martie, ea intrase pentru prima oară în Top 10 şi a avut un mesaj clar despre obiectivul său: „Sunt foarte fericită că mi s-a mai îndeplinit un vis: acela de a intrat în top 10 mondial! Și nu vreau să mă opresc aici. Următoarea țintă este să intru în top 5 mondial”, spunea Szocs.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » AntenaPLAY » Bernadette Szocs s-a calificat în optimi la Cupa Mondială Macao 2024, după victoria cu Prithika Pavade. Partida a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY