Antena Meniu Search
x

Elizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra

Adina Diaconu – Manika Batra 1-3 şi Elizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 au fost live video în AntenaPLAY. Din păcate, cele două sportive din România au pierdut ambele meciuri.

de Redactia Observator

la 16.04.2024, 17:16

Sportivele noastre au suferit înfrângeri la Cupa Mondială Macao 2024
Sportivele noastre au suferit înfrângeri la Cupa Mondială Macao 2024 - Profimedia
  • Cupa Mondială Macao 2024, competiţie de tenis de masă, este LIVE în AntenaPLAY.

Adina Diaconu a jucat al doilea meci de la Cupa Mondială Macao 2024 în compania sportivei din India, Manika Batra. În primul meci, sportiva din România nu a avut nicio şansă în faţa numărului 2 mondial, Wang Manyu. Diaconu a pierdut şi partida cu Batra.

Şi Eliza Samara a pierdut partida cu Sabine Winter, scor 1-3.

Adina Diaconu – Manika Batra 1-3 şi Elizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 au fost live în AntenaPLAY

Update 14:00: Eliza Samara a pierdut şi ultimul set al partidei cu Sabine Winter: 5-11.

Pe acelaşi subiect

Update 13:50: Eliza Samara este condusă cu 2-1 la seturi de Sabine Winter: 4-11, 11-9, 9-11.

Update 13:30: A început partida dintre Elizabeta Samara – Sabine Winter.

Update 12:45: Adina Diaconu a pierdut şi al patrulea set: 8-11.

Update 12:35: Adina Diaconu a pierdut şi al treilea set: 6-11.

Update 12:25: Adina Diaconu a pierdut al doilea set: 8-11.

Update 12:15: Adina Diaconu a câştigat primul set cu scorul de 11-9.

Update 12:00: A început partida dintre Adina Diaconu – Manika Batra.

Astfel, Diaconu a pierdut cu 0-4 partida cu superstarul Wang Manyu: 8-11, 4-11, 4-11, 2-11. Diaconu are şansa revanşei în partida cu Manika Batra. Eliza Samara în face debutul în competiţia de Macao în faţa Sabine Winter. Meciul va începe în jurul orei 13:20 şi va fi LIVE în AntenaPLAY.

Format inedit la Cupa Mondială Macao 2024

Formatul competiţiei este unul inedit. Pe fiecare tablou vom avea câte 48 de sportivi prezenţi. În prima fază, aceştia vor fi împărţiţi în 16 grupe de câte 3, iar calificarea o vor obţine doar câştigătorii grupelor.

Jucătorii vor juca fiecare cu fiecare, iar partida va avea patru jocuri, scorurile posibile fiind 4-0, 3-1 sau 2-2. La final, câştigătorul grupei va merge mai departe, în fazele eliminatorii, în urma cărora vom afla campionii din China.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » AntenaPLAY » Elizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra