Antena Meniu Search
x

Bernadette Szocs a urcat pe locul 8 în topul celor mai bune jucătoare de tenis de masă din lume

Bernadette Szocs a urcat pe locul 8 în topul celor mai bune jucătoare de tenis de masă din lume şi îşi poate continua ascensiunea în cazul unui parcurs bun la Cupa Mondială Macao 2024, competiţie ce are loc în această perioadă şi este LIVE în AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 17.04.2024, 15:03

Bernadette Szocs este locul 8 mondial la tenis de masă
Bernadette Szocs este locul 8 mondial la tenis de masă - Profimedia
  • Bernadette Szocs este locul 8 mondial la tenis de masă.

Sportiva noastră a urcat un loc în ierarhia mondială, depăşind-o cu 30 de puncte, 1.650 faţă de 1.620, pe japoneza Mima Ito, fosta ocupantă a locului 8 mondial.

Trebuie remarcat că Bernadette Szocs este cea mai bine cotată sportivă din Europa într-o ramură sportivă dominată de jucătoare ce reprezintă ţări din Asia. A doua sportivă din Europa prezentă în topul mondial al jucătoarelor de tenis de masă este nemţoaica Nina Mittelham, abia locul 14 mondial. 

În afară de cele două sportive din Europa, în top 15 cele mai bune jucătoare de tenis de masă din lume mai sunt 12 asiatice, în frunte cu liderul absolut al ierarhiei mondiale, Sun Yingsha (China), şi Adriana Diaz, din Puerto Rico, ce staţionează pe locul 10 mondial.

Bernadette Szocs este la mare distanţă de sportivele din faţa ei, în clasamentul mondial, dar ascensiunea ei poate continua dacă reuşeşte să aibă un parcurs foarte bun la Cupa Mondială Macao 2024, competiţie care are loc în această perioadă şi este LIVE în AntenaPLAY.

Pe acelaşi subiect

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live şi peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se văd live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar şi pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » AntenaPLAY » Bernadette Szocs a urcat pe locul 8 în topul celor mai bune jucătoare de tenis de masă din lume