Antena Meniu Search
x

Update Max Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE în AntenaPLAY

Max Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei. Pilotul celor de la Red Bull a plecat de pe locul 4 în cursa de sâmbătă, dar a făcut o cursă foarte bună și a obținut cele 8 puncte acordate câștigătorului. Lewis Hamilton a încheiat pe locul 2, în timp ce pe ultima treaptă a podiumului s-a clasat Sergio Perez. De la ora 10:00, LIVE în AntenaPLAY, vor avea loc calificările Marelui Premiu al Chinei. Grand-Prix-ul din China va avea loc în perioada 19-21 aprilie şi va fi transmis exclusiv în AntenaPLAY.  

de Redactia Observator

la 20.04.2024, 06:57

Tur 19/19: Max Verstappen a câștigat cursa de sprint din China, cu un avans de aproape 13 secunde. Lewis Hamilton a încheiat pe locul 2, în timp ce pe ultima treaptă a podiumului s-a clasat Sergio Perez.

Update 06:04: A început prima cursă de sprint din 2024. Lando Norris, pilotul celor de la McLaren, a plecat primul în cursa de sâmbătă dimineaţă.

Marele Premiu al Chinei este al cincilea al sezonului 2024, după cele de la Bahrain, Jeddah, Melbourne şi Suzuka. Până acum, Max Verstappen a câştigat trei curse şi Carlos Sainz s-a impus în Australia. Mai mult, Verstappen a obţinut pole position la toate patru cursele.

Antena este casa Formulei 1™ în România pentru următorii 3 ani. Cele 24 de curse ale celui mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport vor fi transmise integral de posturile Antena şi platforma AntenaPLAY.

Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY)

UPDATE 11:21 Lando Norris va pleca din pole position în cursa de sprint sâmbătă, ora 6:00, live în AntenaPLAY. Locurile 2 şi 3 au fost ocupate de Lewis Hamilton şi Fernando Alonso, în timp ce Max Verstappen s-a clasat pe 4 în calificări.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Update 10:43: Pierre Gasly, Esteban Ocon, Alexander Albon, Yuki Tsunoda şi Logan Sargeant au fost eliminaţi din Q1.

Update 10:30: Au început calificările pentru cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei!

Update: Lance Stroll a înregistrat cel mai bun timp, în antrenamentele Marelui Premiu al Chinei! Pilotul de la Aston Martin a încheiat sesiunea cu timpul de 1:36.302, fiind urmat de Oscar Piastri şi Max Verstappen! Sesiunea a fost oprită pentru câteva minute, după ce a o porţiune de gazon a luat foc.

Marele Premiu al Chinei a debutat cu antrenamentele, în AntenaPLAY, de pe 19 aprilie, de la ora 06:30. Calificările la sprint vor fi tot pe 19 aprilie, de la 10:30, în timp ce sprintul va avea loc pe 20 aprilie, de la ora 06:00. Ambele se văd în AntenaPLAY.

Calificările de pe Circuitul Internaţional Shanghai vor avea loc pe 20 aprilie, de la 10:00, în AntenaPLAY şi Antena 3 CNN. De asemenea, cursa va avea startul pe 21 aprilie, de la ora 10:00.

Circuitul Internațional Shanghai a fost inaugurat în 2004, cursele având loc până în 2019. Până în 2024, din cauza pandemiei de Covid-19, nu au avut loc curse în China, contractul fiind totuşi prelungit până în 2025. Pilotul cu cele mai multe victorii la Grand Prix-ul Chinei este Lewis Hamilton (6), iar la constructori pe primul loc la acest capitol este Mercedes (6).

Clasamentul general

Clasamentul general al piloţilor

1. Max Verstappen – 77 puncte

2. Sergio Perez – 64 puncte

3. Charles Leclerc – 59 puncte

4. Carlos Sainz – 55 puncte

5. Lando Norris – 37 puncte

6. Oscar Piastri – 32 puncte

7. George Russel – 24 puncte

8. Fernando Alonso – 24 puncte

9. Lewis Hamilton – 10 puncte

10. Lance Stroll – 9 puncte

Clasamentul general al constructorilor

1. Red Bull – 141

2. Ferrari – 120

3. McLaren Mercedes – 69

4. Mercedes – 34

5. Aston Martin – 33

6. RB Honda – 7

7. Haas – 4

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » AntenaPLAY » Max Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE în AntenaPLAY