Antena Meniu Search
x

Campionatele Europene de haltere 2024 vor fi exclusiv în AntenaPLAY, în perioada 12-20 februarie

Campionatele Europene de haltere 2024 de la Sofia vor fi transmise exclusiv în AntenaPLAY. Competiţia se va desfăşura în perioada 12-20 februarie şi va aduce la start şi 13 reprezentanţi ai României.

Loredana Toma, la Campionatele Europene
Loredana Toma, la Campionatele Europene - Profimedia

Loredana Toma, Andreea Cotruţa şi Mihaela Cambei sunt cele mai importante nume din lotul României pentru Campionatele Europene de haltere.

Cei 13 sportivi din lotul României pentru Campionatele Europene de la Sofia (12-20 februarie) sunt: Marian Cristian Luca (cat. 55 kg), Valentin Ionadi Iancu (cat. 61 kg), Tiberiu Ionuţ Donose (cat. 73 kg), Claudiu Sergiu Popa (cat. 96 kg), Paul Ioniţă (cat. 102 kg), Ioana Mădălina Miron (cat. 45 kg), Bianca Daniela Dumitrescu (cat. 45 kg), Mihaela Valentina Cambei (cat. 49 kg), Adriana Cosmina Pană (cat. 49 kg), Andreea Cotruţa (cat. 59 kg), Marinela Moroşan (cat. 59 kg), Loredana Elena Toma (cat. 71 kg) şi Alexandra Alexe (cat. 87 kg).

Campionatele Europene de haltere 2024 vor fi exclusiv în AntenaPLAY

Prima ediţie a Campionatelor Europene de haltere a avut loc în 1896. Întrecerea de la Sofia este a 102-a şi va avea şi un invitat special, Statele Unite ale Americii.

România este una dintre cele mai titrate ţări din istoria Campionatelor Europene de haltere. De-a lungul istoriei, sportivii români au cucerit 39 de medalii de aur, 48 de medalii de argint şi 47 de medalii de bronz.

Ultima ediţie a Europenelor a fost în 2023, la Erevan, de asemenea exclusiv în AntenaPLAY. România a câştigat un total de 14 medalii, dintre care 9 de aur, 3 de argint şi două de bronz.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » AntenaPLAY » Campionatele Europene de haltere 2024 vor fi exclusiv în AntenaPLAY, în perioada 12-20 februarie