Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto "Du-te liniștit. Sunt prea bună pentru tine". Insula Iubirii. Replici acide după ce cuplurile au cunoscut ispitele cu care partenerii își vor petrece timpul

Cele cinci cupluri venite în Thailanda să-și testeze relația au stat în episodul de azi, față în față cu ispitele cu care își vor petrece următoarele săptămâni. Deși băieții au apucat să petreacă deja o noapte în compania ispitelor feminine, iubitele lor au văzut pentru prima dată ispitele masculine cu care vor împărți vila timp timp de mai multe zile. 

de Redactia Observator

la 16.07.2024 , 22:37

Al doilea episod din Insula Iubirii 2024 a adus cuplurile față în față cu ispitele. Au avut ocazia să vadă cu ce fel de persoane își vor petrece partenerul/partenera timpul următoarele săptămâni. Cum era de așteptat, privirile au fost profunde, insistente iar replicile acide nu au lipsit. 

Spiritele s-au încins imediat cum ispitele au început să se prezinte. 

"Dacă mă dai pentru așa ceva, du-te liniștit. Sunt prea bună pentru tine", a fost replica Iustinei, imediat după ce partenerul ei, Cornel, a intrat în vizorul uneia dintre ispitele feminine. 

Vezi și

Replicile acide au continuat și din partea celorlalte fete, dar și din partea ispitelor feminine care nu s-au abținut să spună ce gândesc despre partenerii lor. 

Pe acelaşi subiect

Nici din partea lui Cornel nu au lipsit replicile acide, după ce ispita Romeo și-a manifestat interesu față de partenela lui, Iustina, și i-a oferit acesteia o ghirlandă, pentru a evidenția faptul că dorește să o cunoască mai bine.

Cuplurile au cunoscut ispitele

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. Insula Iubirii aduce pe micile ecrane cinci cupluri, care vor juca totul pe o singură carte. Pentru ca testul să fie complet, ispitele - zece feminine și zece masculine - sunt gata să întoarcă pe dos viețile participanților!

Timp de 21 de zile, concurenții vor locui separat de partenerii lor, dar aproape de ispite mai seducătoare ca oricând. Zeci de camere de filmat vor fi gata să surprindă şi cele mai mici gesturi ale curajoşilor care au decis că doar Insula Iubirii le poate aduce răspunsurile căutate.

Aventura Insula Iubirii sezonul 8 va putea fi urmărită luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPLAY, iar imagini nedifuzate vor putea fi analizate săptămânal, numai în AntenaPLAY.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » AntenaPLAY » "Du-te liniștit. Sunt prea bună pentru tine". Insula Iubirii. Replici acide după ce cuplurile au cunoscut ispitele cu care partenerii își vor petrece timpul