Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Insula Iubirii, 15 iulie 2024. Ce i-a șoptit Andrei ispitei Diandra când credea că nu îl aude nimeni

Insula Iubirii, 15 iulie 2024. Testul fidelităţii a adus în această seară cele 5 cupluri în faţa ispitelor masculine şi feminine, pregătite să ofere răspunsurile unor întrebări pe care vor ( sau nu) să le afle despre parteneri. 

de Redactia Observator

la 16.07.2024 , 00:12

Încă din prima noapte pe insulă, concurenții leagă primele interacțiuni cu prezențele feminine sau masculine care vor face tot posibilul să le devină ispite. Entuziasmul de a lua parte la cel mai puternic test al iubirii și fidelității, dar și curajul de a se pune la masă cu ispitele se vede cel mai ascuțit pe insula băieților.

În timp ce partenerele îi păstrează în gând și caută ocazii să îi reîntâlnească, o parte din masculii grupului caută metode de a evita camerele de filmat, dar și microfoanele care înregistrează fiecare sunet. Chiar și complimentele rostite în șoaptă de către Andrei, care nu a reușit să își mai dezlipească privirea de la impozanta Diandra.

  • Diandra: M-a fixat cu privirea. Mă fixa cu privirea destul de intens și mi-am dat seama, atunci, instant că o să avem câteva chestii de shareuit. Stăteam față în față la masă și s-a dat așa, mai într-o parte. Mi-a făcut un compliment... dar mai în șoaptă. 
  • Andrei: Da, frate. Ești superbă. Îmi place maxim de tine. Nu te mai suport. 
  • Diandra: O să încerc să îmi îndrept cât mai mult atenția către el.
Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Noutăţile sezonului 8 Insula Iubirii

Dintre lucrurile diferite care se întâmplă în acest sezon, Radu Vâlcan a povestit în cadurl emisiunii Neatza cu Răzvan şi Dani că partenerii nu au fost lăsați să își ia rămas bun înainte de a merge pe insule separate. De asemenea, unul dintre cupluri avea data nunții stabilită, chiar pe 9 iunie, dar nu a vrut să divulge dacă nunta a mai avut sau nu loc.

Deși Radu Vâlcan a petrecut cele 21 de zile pe insulă alături de cupluri și ispite, prezentatorul a mărturisit că sunt multe detalii pe care și el le va afla cu siguranță de la televizor.

Cine e ispita Diandra Moga de la Insula Iubirii sezonul 8

Diandra are 27 de ani și este antreprenoare, deținând propriul ei brand de haine. Tânăra spune că și-a descoperit marea pasiune pentru modă și a decis să își urmeze visul. A pus astfel bazele propriului ei brand de haine și se bucură de o afacere de succes în acest domeniu. Diandra nu se mândrește cu același success însă în dragoste. 

Tânăra ispită spune că a avut o relație de lungă durată cu un bărbat pe care l-a iubit foarte mult, dar care a fost extrem de posesiv și gelos. Din cauza acestei relații, Diandra spune că nu a apucat să se descopere pe ea și abia după despărțire a învățat să se iubească pe sine și să se pună pe primul loc.

Insula Iubirii, sezonul 8 - Cel mai fierbinte test al fidelităţii

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality-show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

„Așa cum mai spus, sezonul 8 are o greutate aparte. Am plecat la filmări în luna îndrăgostiților, februarie. Eu sunt născut pe 8 februarie. În tradițiile asiatice, cifra 8 este legată de noroc. Ceea ce le doresc tuturor participanților la acest test, al iubirii, al încrederii. Că tot i-am menționat, vreau să îi felicit pentru sinceritate, pentru deschidere, pentru curajul de care au dat dovadă pe tot parcursul filmărilor”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Cinci cupluri, gata să rişte totul în dragoste

Cinci noi cupluri îndrăgostite, curajoase şi puternice, gata să rişte totul, îşi vor lăsa în urmă viaţa împreună pentru a afla răspunsul la marea întrebare: „Ar trebui să fie împreună sau există altcineva mai bun?”.

21 de zile departe de partener, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, 20 de ispite #deneoprit şi zeci de camere de filmat gata în orice moment să capteze toate trăirile participanţilor sunt garanţia că nimic nu va rămâne ascuns şi nu va trece neobservat pe Insula Iubirii. Ce concluzii vor trage aceștia după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, ȋn fiecare luni, marţi și miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » AntenaPLAY » Insula Iubirii, 15 iulie 2024. Ce i-a șoptit Andrei ispitei Diandra când credea că nu îl aude nimeni