Antena Meniu Search
x

Programul de joi al românilor prezenţi la WTT Star Contender Ljubljana 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY

Programul de joi al românilor prezenţi la WTT Star Contender Ljubljana 2024 a fost afişat de organizatori. România are 4 sportive pe tabloul feminin şi un reprezentant pe cel masculin. Întrecerea e live în AntenaPLAY, în perioada 11-16 iunie.

de Redactia Observator

la 13.06.2024 , 13:22

Programul de joi al românilor prezenţi la WTT Star Contender Ljubljana 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY
- Profimedia

Câştigătorii turneului WTT Star Contender Ljubljana 2024 vor încasa 10.000 de dolari şi 600 de puncte, finaliştii vor pune mâna pe 7.500 de dolari şi 420 de puncte, iar semifinaliştii, 4.000 de dolari şi 210 puncte. Premiile totale pentru care luptă jucătorii sunt de 250.000 de dolari.

Programul de joi al românilor prezenţi la WTT Star Contender Ljubljana 2024

Ovidiu Ionescu, singurul jucător de pe tabloul masculin, va juca joi, împotriva lui Andrej Gacina, în jurul orei 16:20. Partida e live în AntenaPLAY.

Articolul continuă după reclamă

Pe tabloul feminin, partida dintre Eliza Samara şi Hoi Kem Doo va începe la ora 15:10, în timp ce duelul dintre Ioana Sîngeorzan şi Lily Zhang va lua startul la ora 16:20. Adina Diaconu – Yu-Jhun Li se va juca de la 20:45, în timp ce Andreea Dragoman va lupta în primul tur cu Linda Bergstrom, începând cu ora 17:30.

Pe acelaşi subiect

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi folosit aerul condiţionat zilnic în ultima perioadă?
Observator » AntenaPLAY » Programul de joi al românilor prezenţi la WTT Star Contender Ljubljana 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY