Antena Meniu Search
x

Elena Zaharia – Dora Madarasz 3-1, în calificări, la WTT Star Contender Ljubljana 2024. Programul românilor

Iată programul românilor la WTT Star Contender Ljubljana 2024, competiţie care va fi transmisă LIVE în AntenaPLAY. Trei români vor juca în calificări, începând de marţi, 11 iunie.

de Redactia Observator

la 11.06.2024 , 22:37

Ioana Sîngeorzan - FR Tenis de masă

Elena Zaharia, Ioana Sîngeorzan şi Eduard Ionescu sunt cei trei reprezentanţi ai României în calificările de la WTT Star Contender Ljubljana 2024.

Abonaţii AntenaPLAY pot vedea aici meciurile de la WTT Star Contender Ljubljana 2024!

Programul românilor la WTT Star Contender Ljubljana 2024, LIVE în AntenaPLAY! Când joacă românii în calificările din Slovenia

Articolul continuă după reclamă

UPDATE 18:35: Elenza Zaharia – Dora Madarasz 3-1! Final de meci

Update 18:10: A început meciul dintre Elena Zaharia și Dora Madarasz

Update 14.15: Ioana Sîngeorzan – Elisaver Terpou 3-1 (6-11, 11-5, 11-5, 15-13). Chiar dacă a pierdut primul set, românca noastră a reuşit să revină şi să obţină victoria! În turul următor al calificărilor, Ioana Sîngeorzan se va duela cu Izabela Lupulesku din Serbia.

Prima care intră în concurs este Ioana Sîngeorzan, cea care va juca cu Elisaver Terpou, din Grecia. În cazul în care se va califica în turul secund, ea o va întâlni pe Izabela Lupulesku din Serbia, jucătoare care stă în primul tur.

Elena Zaharia va juca şi ea marţi în calificările de la WTT Star Contender Ljubljana 2024. Ea o va întâlni pe Dora Madarasz din Ungaria, de la 17:10. Dacă se va impune, ea o va întâlni pe Charlotte Lutz din Franţa, o altă jucătoare care stă în primul tur.

România are un reprezentant şi pe tabloul masculin. Eduard Ionescu va juca în primul tur al calificărilor din Slovenia contra lui Paul Drinkhall din Anglia, de la 17:45. câştigătorul acestui meci va juca în turul secund contra învingătorului din partida Samuel Kulzycki – Youssef Abdel-Aziz.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi folosit aerul condiţionat zilnic în ultima perioadă?
Observator » AntenaPLAY » Elena Zaharia – Dora Madarasz 3-1, în calificări, la WTT Star Contender Ljubljana 2024. Programul românilor