Antena Meniu Search
x

Ulsan HD, pas important spre finala Ligii Campionilor Asiei în direct în AntenaPLAY

Ulsan HD, din Coreea de Sud, a făcut un pas mare spre finala Ligii Campionilor Asiei, în direct în AntenaPLAY, după ce s-a impus, cu 1-0, împotriva formaţiei Yokohama Marinos, din Japonia, în prima manşă din faza semifinalelor.

de Redactia Observator

la 17.04.2024, 15:02

Ulsan HD este favorită la calificarea în finala Ligii Campionilor Asiei
Ulsan HD este favorită la calificarea în finala Ligii Campionilor Asiei - Facebook/Ulsan HD
  • Ulsan HD este favorită la calificarea în finala Ligii Campionilor Asiei.

Singura reuşită a meciului a venit în minutul 19, când mijlocaşul Lee Dong Gyeong a fructificat o minge venită de la veteranul atacant Joo Min Kyu.

Meciul a fost dominat tactic de gruparea Ulsan HD, care a "stat la cutie" şi a fructificat unul dintre momentele favorabile, reuşind, în paralel, să-i blocheze pe cei mai importanţi jucători ai oaspeţilor, Anderson Lopes şi Yan.

Returul dintre Yokohama Marinos şi Ulsan HD urmează să se joace pe 24 aprilie, de la 13.00, ora României. Partida va fi transmisă în direct în AntenaPLAY.

Tot în AntenaPLAY ar urma să se vadă, live, şi duelul de miercuri, 17 aprilie, de la ora 19.00, dintre Al Ain şi Al Hilal, din prima manşă a semifinalelor. Însă asta doar dacă situaţia meteo de la faţa locului permite disputarea partidei. Programat iniţial pentru marţi seara, duelul a fost amânat, deja, pentru 24 de ore şi rămâne de văzut dacă se poate juca miercuri seara sau va fi reprogramat pentru o dată ulterioară.

Pe acelaşi subiect

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live şi peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se văd live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Veţi mai comanda de pe Shein şi Temu dacă vor creşte taxele?
Observator » AntenaPLAY » Ulsan HD, pas important spre finala Ligii Campionilor Asiei în direct în AntenaPLAY