Antena Meniu Search
x

Inundaţii puternice în Emiratele Arabe Unite. Meciul Al Ain - Al Hilal, amânat, va fi miercuri live în AntenaPLAY

Marţi seara, Al Ain, din Emiratele Arabe Unite, ar fi trebuit să primească replica formaţiei Al Hilal, din Arabia Saudită, într-un meci LIVE în AntenaPLAY, dar duelul a fost amânat pentru cel puţin 24 de ore.

de Redactia Observator

la 16.04.2024, 15:07

Ruben Neves este una dintre vedetele care joacă în Liga Campionilor Asiei
Ruben Neves este una dintre vedetele care joacă în Liga Campionilor Asiei - Profimedia

Al Ain şi Al Hilal ar fi trebuit să se înfrunte marţi seara, de la 19.00, ora României, în prima manşă din semifinalele Ligii Campionilor Asiei la fotbal. Partida urma să fie transmisă exclusiv în AntenaPLAY, dar, din cauza inundaţiilor şi a ploilor torenţiale din zonă, disputa a fost amânată.

Oficialii partidei au decis ca duelul să se joace miercuri seara, în speranţa că până atunci terenul de joc ar putea arăta în condiţii optime.

În cealaltă semifinală din Liga Campionilor Asiei, tot LIVE în AntenaPLAY, se întâlnesc Ulsan, din Coreea de Sud, şi Yokohama Marinos, din Japonia. Partida dintre cele două ar urma să aibă loc miercuri, de la 13.00, ora României.

Al Hilal, din Arabia Saudită, este văzută de specialişti drept principala favorită la câştigarea Ligii Campionilor Asiei, mai ales după ce a avut un parcurs perfect în fazele eliminatorii, 3-1 şi 3-1 cu Sepahan, din Iran, şi 2-0 şi 2-0 cu Al Ittihad, din Arabia Saudită.

Pe acelaşi subiect

Al Ain a trecut de Nasaf, din Uzbekistan, 2-1 şi 0-0, şi de Al Nassr, din Arabia Saudită, 1-0, 3-4, 3-1 după lovituri de departajare. Ulsan a trecut de Ventforet Kofu, din Japonia, 3-0 şi 2-1, şi de Jeonbuk Hyundai, din Coreea de Sud, 1-0 şi 1-1. Yokohama Marinos a trecut de Bangkok United, din Thailanda, 2-2 şi 1-0 după prelungiri, şi de Shandong Taishan, din China, 2-1 şi 1-0.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live şi peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se văd live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar şi pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » AntenaPLAY » Inundaţii puternice în Emiratele Arabe Unite. Meciul Al Ain - Al Hilal, amânat, va fi miercuri live în AntenaPLAY