Antena Meniu Search
x

Galerie foto ANAF vinde maşini confiscate. Audi A6 la 895 de lei aşteaptă să fie scos la licitaţie

Zeci de maşini și alte bunuri confiscate sunt scoase la licitaţie de ANAF în ianuarie și februarie. Preţurile autoturismelor au fost stabilite în funcţie de evaluarea făcută de specialiști.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.01.2022, 15:08

Toate aceste maşini vor fi vândute în cadrul licitaţiilor organizate în sediile ANAF din ţară. Spre exemplu, Serviciul Executări Silite Cazuri Speciale Regional Cluj-Napoca din cadrul ANAF a anuțat licitații pentru trei mașini puse sub sechestru de DNA, DIICOT și un parchet local. 

Audi A6 Quattro, preț de pornire: 895 lei

Pentru un Audi A6 Quattro prețul de pornire la licitație este de doar 895 lei, dar, spun reprezentanții ANAF, mașina nu este în cea mai bună condiție. 

”În temeiul prevederitor art. 250 alin. (2) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificărite şi completărite ulterioare, vă facem cunoscut că în ziua de 27, luna ianuarie, la sediul D.G.E.S.C.S. -  Directia Operativa de Executare Silita - Serviciul Executari Sitite Cazuri Speciale Regional Cluj-Napoca din locatitatea Cluj-Napoca, P-ţa Avram lancu, nr. 19, jud. Cluj - Sala de sedinţă, se va vinde la licitaţie următorul bun mobil, prima licitaţie:

Pe acelaşi subiect

Autoturism AUDI A6, 2.5 TDI QUATTRO. S Line, nr inmatriculare CM 816RC (Aut. Franta), nepornit de peste 4 ani, cu urme de uzura avansata. Sechestrul asigurator instituit prin Ordonanta din 03.05.2017 a DIICOT - Serviciul teritorial Cluj in dosar 176/D/P/2016. Preţul de pornire a licitatiei exclusiv TVA (lei) - 895 lei”, se arată în anunțul ANAF.

Mașini scoase la licitație de ANAF în mai multe județe

Până în 26 ianuarie vă puteți înscrie la licitație pentru un Volkswagen Golf din 2005, cu 240.000 km la bord, sechestrat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud. Prețul de pornire de 6.434 lei.

Mai multe detalii despre autoturism, AICI

Iar până în 28 ianuarie puteți depune ofertă pentru un Volkswagen Passat din 2003 - 205.104 km, sechestrat de DNA Oradea, la prețul de pornire 7.721 lei. Detalii, AICI

În 26 ianuarie, la Timișoara, ANAF scoate la licitaţie un autoturism marca Mercedes Benz ML 270 CDR, an fabricație 2001, preţ de pornire 15.800 de lei.

Cei interesaţi în cumpărarea maşinilor trebuie să prezinte oferta de cumpărare

În 10 februarie, la Medgidia, ANAF scoate la licitaţie următoarele autoturisme: 

 - Volkswagen Passat, an fabricaţie 2006, motorină, preţ de pornire 4.182 de lei.

 - Ford Transit, an fabricaţie 2003, motorină, preţ de pornire 5.914 de lei.

Pe 2 februarie, în Zalău, ANAF vinde la licitaţie mai multe autoturisme, între care Skoda, Volkswagen Passat și Mercedes. Mai multe amănunte despre licitaţii, în anunţul de pe site-ul oficial.

Cei interesaţi în cumpărarea maşinilor scoase la licitaţie de ANAF sunt invitaţi să se prezinte la termenul de vânzare în locul fixat în acest scop şi până la acel termen să prezinte oferta de cumpărare. Alte licitaţii pentru maşini și alte bunuri scoase la licitaţie de ANAF, AICI

Reguli de participare la licitaţiile ANAF

Pentru participarea la licitaţie ofertanţii depun, cu cel puţin o zi înainte de data licitaţiei, următoarele documente:

  • oferta de cumpărare;
  • dovada plăţii taxei de participare sau a constituirii garanţiei sub forma scrisorii de garanţie, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei
  • împuternicirea persoanei care îl reprezintă e ofertant;
  • pentru persoanele juridice române, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţutui;
  • pentru persoanele juridice străine, actul de inmatriculare tradus in limba română
  • pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate;
  • pentru persoanete fizice străine, copie de pe actul de identitate/paşaport;
  • declaraţia pe proprie răspundere a ofertantului prin care certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul din dosarul penal.

ANAF precizează că participanții la licitații sunt obligați să respecte prevederite legale privitoare la răspândirea COVID-19.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Auto » ANAF vinde maşini confiscate. Audi A6 la 895 de lei aşteaptă să fie scos la licitaţie