Video

Un şofer din Bucureşti şi-a parcat maşina proaspăt achiziţionată pe plaja din Saturn, printre prosoape şi şezlonguri, la trei metri de apa mării - VIDEO

De Cornel Preda.
Publicat: 22.07.2021, 10:57.
Actualizat: 22.07.2021, 10:58

Un şofer din Bucureşti, cu un Volkswagen Passat cu numere roşii, a fost surprins pe plaja din Saturn, la doar câţiva metri de apa mării, printre prosoape de plajă şi sezlonguri.

Şoferul unui Volkswagen Passat, cu numere roşii de Bucureşti, a intrat cu maşina pe plaja din Saturn, cât mai aproape de apa mării, sfidând legea în vigoare, dar şi turiştii vizibil încurcaţi de prezenţa unui autoturism printre gropile săpate în nisip de copii, prosoapele de plajă şi şezlonguri.

Poliţia a fost chemată la faţa locului şi şoferul a fost identificat ca fiind un bărbat de 43 de ani. Acesta a fost la sediul poliţiei pentru cercetări.

Potrivit legii, pe plajele litoralului românesc, utilizate în scop turistic, se interzice accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative din cadrul MAI şi a utilajelor de întreţinere a plajelor.

Citește și:

Ce amendă a primit şoferul care a intrat cu maşina pe plaja din Saturn

"În cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia s-au sesizat cu privire la faptul că, un autoturism, aparținând unui bărbat, de 43 de ani, din București, se află pe o plajă din stațiunea Saturn. Acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 10.000 de lei", a anunţat poliţia.

Încălcarea legii constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 10.000 de lei şi 20.000 de lei, în conformitate cu Ordonanţa de Urgenţă nr. 19 din 22 februarie 2006 privind utilizarea plajei Marii Negre şi controlul activităţilor desfăşurate pe plajă.

Inspectorii Sistemului de Gospodărire a Apelor Constanţa din cadrul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral (A.B.A.D.L) trag un semnal de alarmă turiştilor care se vor bucura de litoralul românesc şi le reamintesc că este interzis accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor pe plajele Mării Negre“, au transmis cei de la Apele Române de-a lungul anilor.

- articol realizat cu informaţii şi imagini obţinute de reporterul Observator Andreea Filip -

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.