Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video ANIMAȚIE GRAFICĂ 3D: Cum va arăta lotul de autostradă dintre Pitești și Curtea de Argeș

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat pe Facebook primele imagini 3D cu lotul dintre Piteşti şi Curtea de Argeş al autostrăzii A1, Piteşti-Sibiu.

de Daniel Murărescu

la 23.07.2021 , 12:17

Imagini 3D sunt cu traseul proiectului de infrastructură "Autostrada Sibiu-Pitești", secțiunea 5 Curtea de Argeș - Pitești (km 91+761 - km 122+111), executată de către antreprenorul ASTALDI. Potrivit Ora de Sibiu, lotul de autostradă are o lungime de 30 de kilometri, termenul de execuţie fiind de 48 de luni.

Proiectul este unul amplu, care valorează 1,7 miliarde de lei și cuprinde: 13 poduri; 3 pasaje, un viaduct, 3 noduri rutiere la Curtea de Argeș, Băiculești și Bascov, 2 spații de servicii, câte unul pe fiecare sens, care vor fi amenajate modern, 2 parcări de scurtă durată, de-o parte și de alta a drumului şi 2 centre de coordonare și întreținere, la Bascov și la Curtea de Argeș.

Vezi și
Daniel Murărescu Like

Daniel Murărescu face parte din echipa Observator de decembrie 2016, de la relansarea site-ului, şi este în prezent editor de content. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri Auto » ANIMAȚIE GRAFICĂ 3D: Cum va arăta lotul de autostradă dintre Pitești și Curtea de Argeș