Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Campanie dură împotriva şoferilor de TIR de pe comunitate după explozia de la Bologna: 'Asasinii şoselelor'

Campanie dură împotriva şoferilor de TIR de pe comunitate după explozia de la Bologna. Şoferii români care lucrează în străinătate se plâng că, în ultimele zile, mai multe camioane au fost vandalizate, iar oamenii îi strigă 'Asasinii şoselelor'.

de Redactia Observator

la 10.08.2018 , 13:57

Campanie dură împotriva şoferilor de TIR de pe comunitate după explozia de la Bologna Campanie dură împotriva şoferilor de TIR de pe comunitate după explozia de la Bologna - Facebook

Campanie dură împotriva şoferilor de TIR de pe comunitate după explozia de la Bologna. Şoferii români care lucrează în străinătate se plâng că, în ultimele zile, mai multe camioane au fost vandalizate, iar oamenii îi strigă 'Asasinii şoselelor'.

Şoferii de TIR sunt expuşi, zilnic, la pericole uriaşe şi nu trece zi fără vreun accident tragic în care aceştia să îşi piardă viaţa.

Sute de mii de români lucrează ca şi şoferi în ţările Uniunii Europene, iar mulţi dintre ei au plătit preţul suprem pentru faptul că au vrut să ofere familiei un trai mai bun.

Articolul continuă după reclamă

După explozia de la Bologna, acolo unde o autocisternă încărcată cu GPL a lovit un alt TIR şi apoi a sărit în aer, şoferii se confruntă cu o campanie dură împotriva lor.

Pe acelaşi subiect

Mai mulţi indivizi îi urmăresc în parcările din Italia şi le vandalizează camioanele. Nu puţini au fost cei care s-au trezit cu mesajul 'Asasinii şoselelor' pe TIR-uri.

Mărturia şoferului român rănit în infernul de pe autostrada din Bologna: "Fugeam de flăcări şi în faţa ochilor îi vedeam pe băieţii mei şi pe soţia mea!"

Doi oameni şi-au pierdut viaţa, iar alţi pest 100 au fost răniţi în urma deflagraţiei uriaşe. Mulţi dintre ei au suferit arsuri foarte grave care nu se vor vindeca niciodată.

Opinia publică din Italia i-a acuzat pe şoferii de TIR că sunt adevăraţi criminali pe şosele din cauza numărul foarte mare de accidente în care aceştia sunt implicaţi.

Fie că sunt vinovaţi de accidente sau doar victime ale neatenţiei altor şoferi, aceştia au fost acuzaţi de oameni că sunt de vină pentru moartea victimelor tragediilor de pe şosele.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Auto » Campanie dură împotriva şoferilor de TIR de pe comunitate după explozia de la Bologna: 'Asasinii şoselelor'