Antena Meniu Search
x

Doi şoferi români de TIR au fost răniţi şi au provocat daune de 100.000 de euro într-un accident în Germania

Doi şoferi români de TIR au fost răniţi şi au ajuns de urgenţă la spital în urma unui grav accident produs pe autostrada A1 din Germania, în zona oraşului Hagen. Daunele produse în urma accidentului au fost estimate la peste 100.000 de euro.

Doi şoferi români de TIR au fost răniţi şi au ajuns de urgenţă la spital în urma unui grav accident produs pe autostrada A1 din Germania, în zona oraşului Hagen.

Daunele produse în urma accidentului au fost estimate la peste 100.000 de euro.

Accidentul s-a produs, ieri după-amiază, în jurul orei 15.30, pe autostrada A1 din Germania, în sensul de mers către Bremen.

Un român în vârstă de 49 de ani, aflat la volanul unui TIR încărcat cu granule de plastic a observat prea târziu că maşinile care circulau în faţa sa au oprit în coloană.

Pe acelaşi subiect

Când a realizat că TIR-ul din faţă s-a oprit, şoferul a încercat în zadar să tragă de volan şi a intrat în plin în partea din spate a acestuia.

La volanul celui de-al doilea TIR se afla tot un bărbat în vârstă de 50 de ani, tot român.

Doi soferi romani, raniti intr-un accident pe o autostrada din Germania

În urma impactului deosebit de violent, cel de-al doilea TIR a fost proiectat într-un alt camion condus de un cetăţean rus, notează presa din Germania.

Şoferul român care a provocat accidentul a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale cabinei TIR-ului şi a fost scos abia după intervenţia echipajelor de descarcerare.

El a fost preluat de un elicopter medical şi transportat de urgenţă la un spital din apropiere.

Tot la spital a ajuns şi celălalt şofer român, în timp ce şoferul rus a scăpat nevătămat.

Potrivit autorităţilor, traficul în zonă s-a desfăşurat cu dificultate timp de mai multe ore, iar daunele produse în urma accidentului au fost estimate la peste 100.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Auto » Doi şoferi români de TIR au fost răniţi şi au provocat daune de 100.000 de euro într-un accident în Germania