Meniu LIVE
Search
x

Coloane mari de camioane la frontiera cu Ungaria și Bulgaria. Șoferii de TIR așteaptă cu orele să treacă granița

Poliția de frontieră anunță valori de trafic crescute pentru TIR-uri, la granița cu Ungaria și Bulgaria. Aglomerație se înregistrează în mod special la punctele de trecere a frontierei Vărşand, Nădlac II, Petea şi Calafat.

De Veronica Micu la 30.11.2021, 20:27

Ca urmare a faptului că în această perioadă se constată o creştere a numărului de automarfare care se prezintă pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, în prezent, în punctele de trecere a frontierei de la graniţa cu Ungaria, dar şi la cea cu Bulgaria se înregistrează un timp de aşteptare ridicat pe arterele destinate acestor autovehicule, a transmis marți Poliția de frontieră.

Aglomerație se înregistrează mai ales la Vărşand, Nădlac II, Petea şi Calafat.

„Totodată, implementarea unei noi aplicații la control de către autoritățile de frontieră maghiare şi activitățile de verificare pentru autorizațiile de tranzit ale autorităţilor vamale bulgare îngreunează fluidizarea traficului rutier la cele două frontiere”, au transmis polițiștii într-un comunicat.

Au fost dispuse măsuri pentru suplimentarea personalului, precum şi a arterelor de control deschise pentru acest tip de mijloace de transport, în funcţie de configuraţia şi capacitatea maximă permisă de infrastructura punctelor de trecere. Astfel, a fost mărit numărul arterelor de control pentru automarfare pe sensul de ieşire, atât în P.T.F. Nădlac II, cât şi în PTF Vărşand şi PTF Calafat, unde se lucrează la capacitatea maximă permisă de infrastructura fiecărui punct.

Pe acelaşi subiect

Trafic normal pentru autoturisme și mijloace de transport persoane

Traficul pentru autoturisme şi mijloacele de transport persoane se desfăşoară în condiţii normale, fără a se înregistra timpi de aşteptare.

Poliţia de Frontieră recomandă şoferilor de automarfare tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniţă deschise tranzitului de mărfuri, astfel încât să se preîntâmpine apariţia suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea, într-un timp foarte scurt.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Auto » Coloane mari de camioane la frontiera cu Ungaria și Bulgaria. Șoferii de TIR așteaptă cu orele să treacă granița

Breaking News

Trei moduri în care Putin poate folosi arme nucleare tactice

Trei moduri în care Putin poate folosi arme nucleare tactice