Antena Meniu Search
x

Cum s-a produs accidentul în lanţ din Galaţi. Manevra dezastruoasă, soldată cu 3 morţi şi 7 răniţi

Anchetatorii au noi informaţii despre accidentul în lanţ de pe DN 25 din Galaţi, soldată cu 3 morţi şi 7 răniţi.

Accidentul de la Şendreni, Galaţi, s-a produs în urma unei manevre greşite a unui şofer - Observator

Anchetatorii au noi informaţii despre accidentul în lanţ de pe DN 25 din Galaţi, soldată cu 3 morţi şi 7 răniţi. O manevră dezastruoasă a avut ca final ciocnirea violentă între 3 maşini.

Potrivit surselor din anchetă, unul dintre şoferii implicaţi în accidentul în lanţ s-a angajat într-o depăşire riscantă, în timp ce se deplasa pe sensul de la Tecuci spre Galaţi.

Şoferul a vrut să depăşească o coloană de automobile pe linia continuă. S-a ciocnit însă frontal de o maşină care venea, regulamentar, din sensul opus. În urma impactului devastator, autoturismul care circula regulamentar a fost aruncat într-o a treia maşină.

Două persoane au murit pe loc. Alte 8 persoane - 5 adulţi şi 3 copii - au fost rănite şi transportate la spital. Unul dintre răniţi a murit însă, în ciuda eforturilor medicilor, ridicând bilanţul la trei morţi şi şapte răniţi.

Accidentul s-a produs în zona localităţii Şendreni, unde martorii au surprins imagini dramatice. Potrivit surselor din anchetă, persoanele decedate sunt 2 bărbaţi şi o femeie. Unul dintre copiii răniţi are 7 ani, iar ceilalţi 2 au vârstele de 12 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Auto » Cum s-a produs accidentul în lanţ din Galaţi. Manevra dezastruoasă, soldată cu 3 morţi şi 7 răniţi