Antena Meniu Search
x

Doliu printre șoferii români care lucrează în străinătate: 'Un alt om bun băgat în pământ de patroni'

Un șofer român, cunoscut printre șoferii români profesioniști plecați la muncă în străinătate, și-a pierdut viața peste hotare, muncind pentru alții, în timp ce familia îl aștepta acasă la mii de kilometri distanță.

Un șofer român, cunoscut printre șoferii români profesioniști plecați la muncă în străinătate, și-a pierdut viața peste hotare, muncind pentru alții, în timp ce familia îl aștepta acasă la mii de kilometri distanță.

Deși în multe cazuri se acuză de diferite lucruri, șoferii români de TIR care lucrează pe comunitate sunt un grup foarte unit și se ajută ori de câte ori au ocazia. Cel mai rapid, acest lucru se realizează pe Facebook, acolo unde informația ajunge foarte repede.

Tot acolo, șoferii români se anunță între ei și despre tragedii. Așa se face că, în această dimineață, românii au anunțat moartea 'domnului Radu', un român care era șofer de TIR de o viață întreagă și care a muncit ani la rând pentru familia care îl aștepta acasă.

Potrivit șoferilor români, Radu muncea în prezent pentru un alt român care are o afacere în Danemarca. Șoferul ar fi murit din cauza unor probleme de sănătate accentuate de ritmul pe care trebuia să îl mențină la serviciu pentru ca salariul să fie cât mai mare.

Pe acelaşi subiect

Sute de șoferi au transmis mesaje de condoleanțe, mulți dintre ei fiind, în trecut, colegi cu românul care și-a găsit sfârșitul printre străini.

Doliu printre soferii romani din strainatate dupa moartea lui Radu

Dramă pentru familia unui şofer român de TIR. Bărbatul a murit într-o parcare din Italia (Foto)

Doliu printre șoferii români din străinătate

"Un om adevărat. Sper să se odihnească în pace acolo unde a plecat", a scris Adrian.

"Îl știu și eu pe domnul Radu. Să îi fie țărâna ușoară", a scris și Cristian.

"Dumnezeu să îl odihnească în pace. Un alt coleg băgat în pământ de jigodii", a comentat John.

El este șoferul român mort într-un accident în Germania. Casian urma să devină tată peste 3 luni (Foto)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Auto » Doliu printre șoferii români care lucrează în străinătate: 'Un alt om bun băgat în pământ de patroni'