Elevatoarele auto vă oferă mai multe opțiuni când vine vorba de achiziția unei mașini second hand

De Redactia Observator.
Publicat: 18.10.2019, 12:07.
Actualizat: 18.10.2019, 12:09

Știați că un elevator auto vă ajută să descoperiți din timp chiar și cele mai ascunse probleme ale unui autovehicul? Dacă ați cumpărat o mașină și aveți dubii în privința ei, faceți o vizită la un atelier care dispune de un elevator auto foarfeca sau elevator auto 2 coloane și scăpați de orice grijă legată de mașina dumneavoastră.

Elevatoarele auto vă oferă mai multe opțiuni când vine vorba de achiziția unei mașini second hand

Elevatoarele auto vă lărgesc gama de opțiuni în alegerea unei mașini

Știați că un elevator auto vă ajută să descoperiți din timp chiar și cele mai ascunse probleme ale unui autovehicul? Dacă ați cumpărat o mașină și aveți dubii în privința ei, faceți o vizită la un atelier care dispune de un elevator auto foarfeca sau elevator auto 2 coloane și scăpați de orice grijă legată de mașina dumneavoastră.

Prin ce se deosebește un service care dispune de un elevator auto față de un service obișnuit?

Elevatoarele auto sunt utilaje grele folosite pentru ridicarea mașinii în vederea depanării lor sau pentru verificarea geometriei roților. Dacă este vorba de un elevator auto performant, înseamnă că service-ul care îl deține este dispus să facă investiții în aparatura din dotare, dovedind astfel că este un service care pune accent pe calitatea serviciilor oferite clienților.

În plus, pentru operarea unui elevator, este necesară o autorizație de utilizare pe care nu o pot obține decât service-urile care au ca angajați personal calificat în acest domeniu. Cu alte cuvinte, prezența elevatorului ar trebui să indice nu numai faptul că în service-ul respectiv calitatea utilajelor primează, dar și certitudinea că angajații sunt profesioniști.

Care sunt caracteristicile unui elevator auto premium?

În primul rând, un elevator auto premium este un elevator care a fost montat corespunzător normelor în vigoare și indicațiilor producătorului. Indiferent de modelul și calitatea sa, nu putem vorbi despre un elevator auto premium dacă acesta a fost ancorat pe o podea de beton cu o compoziție diferită față de cea recomandată de producător sau instalat superficial de mecanici amatori deoarece aceste detalii importante îi afectează modul de funcționare.

De asemenea, elevatoarele premium au în general sisteme de blocare și deblocare automată care înlesnesc modul de operare al utilajului. Aceste sisteme oferă o siguranță sporită în momentul calării și asigură stabilitatea automobilului ridicat la înălțimea optimă pentru depanare și revizie.

În plus, un elevator auto premium poate ridica și automobile cu suspensie foarte joasă, ca de exemplu mașini sport, care cu toate că nu au o greutate mare nu pot fi calate folosind elevatoare obișnuite din cauza design-ului lor și modului în care au fost proiectate.

De ce aveți mai multă libertate de alegere a unei mașini second hand dacă apelați la un service cu elevator auto?

În momentul în care cumpărați o mașină la mâna a doua, oricât de multă experiență aveți ca șofer, există riscul să nu puteți descoperi chiar toate defectele până în momentul semnării contractului. Puteți să-i analizați caroseria; Puteți să-i verificați bordul și interiorul până în cele mai mici detalii; Puteți să vă uitați sub capotă; Și bineînțeles, poate că vi se dă șansa să o scoateți la un test drive înainte de a bate palma. Dar chiar și în aceste condiții, există riscul reprezentate de unele efecte ascunse pe care nu le veți putea descoperi la o verificare superficială.

De multe ori problemele legate de sistemul de frânare al mașinii, sau cele ce implică geometria roților nu se observă decât după efectuarea unui anumit număr de curse. Dar asta nu înseamnă că ar trebui să excludeți posibilitatea cumpărării unui automobil second hand.

Dacă nu ați reușit să identificați problemele mașinii dumneavoastră cu toate că ați verificat-o cu atenție înainte de a plăti pentru ea, înseamnă că defectele nu sunt foarte mari, iar un mecanic priceput și care dispune de elevator auto performant, le poate găsi și repara ca și cum nu au existat vreodată.

Cu alte cuvinte, elevatoarele auto vă lărgesc gama de opțiuni în alegerea unei mașini și nu vă îngrădesc variantele, obligându-vă să vă orientați doar către mașini noi. Mai mult, și în cazul în care în loc de o mașină second hand, optați pentru una nouă, există încă riscul ca aceasta să prezinte oarecare defecte din fabrică care la fel de bine ca în cazul unei mașini vechi pot fi rezolvate într-un service auto cu elevator.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Top știri

1
Extern • pe 25.11 la 14:39

Un nigerian a venit la nunta unui prieten cu 6 iubite, toate gravide: "Ne trăim viața"

Un playboy nigerian a făcut senzație la o nuntă după ce a venit la braț cu șase tinere gravide. Iar, ca surpriza să fie completă, bărbatul - un cunoscut patron de club de noapte - a ținut să precizeze că este tatăl tuturor copiilor.

ULTIMELE ȘTIRI
23:18 Președintele Klaus Iohannis, asaltat cu mesaje după o numire politică la Apele Române 22:52 Vaccinul antigripal, dat dispărut din farmacii în plină pandemie de coronavirus 21:39 Ajutoarele sociale vor crește din 2021. Majorări la venitul minim garantat, șomaj și ajutorul de încălzire 20:33 Lumea își ia adio de la Diego Armando Maradona, "Zeul Fotbalului" 20:19 Un vatman a avariat cinci mașini, într-o clipă de neatenție, în Iași 20:08 Românii din diasporă, despre şcoala românească: "Pe vremea mea, şcoala îţi deschidea porţile peste tot" 19:59 Fiica unui bărbat acuză medicii din Buzău: "A murit cu testul în mână". Povestea ta, o campanie Observator 19:54 Oxigenul pentru infectaţii cu coronavirus este tot mai puţin, iar numărul persoanelor care ajung la spital este în creştere 19:19 Spital din București transformat în focar de COVID, din cauza neglijenței: un mort, zece pacienți infectați 19:01 Pedepse blânde pentru 6 români care au deschis o casă de plăceri într-un cartier de familişti din Blackburn. Localnicii s-au declarat "terorizaţi"
CITEȘTE ȘI
Cine este singura femeie cu care Diego Maradona a fost căsătorit. Mariajul lor a durat 20 de ani
A1.RO
Ei sunt concurenții din grupa Loredanei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare a show-ului
A1.RO
PARTENERI
FOTO | Imagine rară cu Anamaria Prodan din tinereţe! Cât de mult s-a transformat 
pe antenasport.ro
"Ai înnebunit?!" Maria, menajera româncă din Anglia, care a comis "jafurile secolului", atitudine sfidătoare: "Ştiu că vrei oameni importanți"
pe antenasport.ro
După o nuntă plină de peripeții, Ninel Conde anunță deja dorința de a rămâne însărcinată
pe tvhappy.ro
Acesta este bărbatul pentru care Raluca vrea să divorțeze de Pepe? Informații exclusive! / FOTO
pe spynews.ro
Pepe, ieșire nervoasă în fața tribunalului! Artistul a spus adevărul despre presupusul act de violență asupra Ralucăi Pastramă: ”Eu sunt cel mai bun om din lume” / VIDEO
pe spynews.ro
Credeai că le-ai văzut pe toate? Stai să vezi ce pretenții au artiștii!
pe zutv.ro
Uite ce artiști au fugit din țara lor pentru o carieră de succes!
pe zutv.ro
Daniela Crudu este istorie! Mihai Costea, într-o nouă relație cu o altă bombă sexy din lumea mondenă!
pe antenastars.ro
Are sau nu are coronavirus? Horia Moculescu, primele declarații după ce a fost testat: „Am avut toate simptomele specifice”
pe antenastars.ro