Antena Meniu Search
x

Maşini hibrid şi limuzine luxoase, vedete la Salonul Auto de la Bruxelles (Video)

Cele mai performante automobile au fost prezentate la Salonul Auto de la Bruxelles. Acolo, producătorii au adus în centrul atenţiei maşini de lux, dar au pus accentul şi pe ecologie. Au redus semnificativ emisiile de dioxid de carbon, nocive pentru mediul înconjurător.

de Redactia Observator

la 17.01.2020, 22:02

Vezi și

Cele mai performante automobile au fost prezentate la Salonul Auto de la Bruxelles. Acolo, producătorii au adus în centrul atenţiei maşini de lux, dar au pus accentul şi pe ecologie. Au redus semnificativ emisiile de dioxid de carbon, nocive pentru mediul înconjurător, şi au revoluţionat automobilele hibrid.

Maşinile hibrid câştigă tot mai mult teren în producţia de automobile. Anul acesta, printre modelele care au impresionat prin perfomanţă, la Salonul Auto, se numără Polestar 1 de la Volvo. Hibridul este dotat cu un motor turbo şi unul electric care împreună au 375 de cai putere. Automobilul va fi scos la vânzare cu puţin peste 150 de mii de euro.

Şi Mercedes are planuri mari pentru reducerea poluării. Şi-a propus ca până în 2039 să fabrice numai automobile fără emisii de dioxid de carbon. Modelul GLA prezentat la Bruxelles a fost lăudat de specialişti. Crossoverul îmbină performanţele unui model A Class cu cele ale unui GLC. 

Maşinile sport expuse de Porsche se ridică la nivelul aşteptărilor şi la ediţia de anul acesta. Modelul 718 Cayman GTS poate ajunge la 100 de kilometri pe oră în 4,3 secunde şi atinge o viteză maximă de 293 de kilometri pe oră.     

Organizatorii speră ca Salonul Auto de anul acesta să înregistreze un succes cel puţin la fel de mare ca în 2019. Atunci, peste jumătate de milion de oameni le-au călcat pragul. Salonul Auto de la Bruxelles îşi închide porţile duminică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Auto » Maşini hibrid şi limuzine luxoase, vedete la Salonul Auto de la Bruxelles (Video)