Motociclete noi cu voucherul de la Programul RABLA

De Redactia Observator.
Publicat: 19.04.2019, 21:50.
Actualizat: 19.04.2019, 22:34

Rablele pe patru roți ar putea fi înlocuite cu motociclete noi. Autoritățile vor ca voucherele din actualul program Rabla să poată fi folosite și pentru cumpărarea unui vehicul pe doua roti.

Rablele pe patru roți ar putea fi înlocuite cu motociclete noi. Autoritățile vor ca voucherele din actualul program Rabla să poată fi folosite și pentru cumpărarea unui vehicul pe doua roti. Cei care se gândesc să schimbe confortul unei mașini cu viteza unei motociclete pot alege din sute de modele, prezentate la un salon deschis astăzi în Bucureşti.

Eta Mincă este pictoriţă şi are 51 de ani. A descoperit recent cât de utilă este o motocicletă în Bucureşti şi de atunci nu se mai desparte de ea. Indiferent de vreme.

Pe două roţi, nu există coadă la semafor. Te poţi strecura printre maşini şi poţi ajunge rapid în faţă.

135.000 de motociclete sunt înmatriculate în România

Câștigi timp şi poate câștigi și ceva bani, motocicleta consumă un pic mai puţin decât maşina.

Timpul e prețios, e important dacă până la serviciul tău faci o oră sau faci 20 minute.

Mihaela Hodivoianu, motociclistă: Să fii motociclistă în București este o alternativă la traficul aglomerat. Merg zilnic cu moto la serviciu

Doar 135.000 de motociclete sunt înmatriculate în România. Şi 6 milioane de maşini. Ca să-i încurajeze pe români să treacă de la patru la două roţi, autorităţile vor să aplice programul RABLA şi pentru motociclete.

Motociclete de până la 55.000 de euro, la Salonul de la Romexpo

Vali Ciobanu, Asociaţia Moto ADN: Este dorinţa noastră de a extinde programele RABLA şi RABLA plus şi pentru moto. Şi cei care îşi doresc să treacă de la maşină la moto, să-şi poată cumpăra moto prin ducerea la casare a unei maşini vechi şi poluante

Dacă vă tentează ideea de a avea o motocicletă, în acest wwekend aveţi de unde alege. S-a deschis un salon de profil în Bucureşti, iar oferta e variată de la cele de 2 mii de euro, până la unele mai scumpe, de 55 de mii de euro

La salonul de la Romexpo vizitatorii pot încerca mai multe modele pe o pistă special amenajată.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.