Antena Meniu Search
x

Poliţiştii au undă verde să folosească radare camuflate, pentru a prinde șoferi vitezomani

Poliţiştii îi vor vâna în continuare pe vitezomani din radare camuflate, fie din maşini neinscripţionate, fie din tufişuri sau locuri ascunse. Este decizia Curţii Constituţionale care anulează astfel modificările la Codul Rutier votate de parlamentari.

de Redactia Observator

la 12.07.2019, 21:47

Vezi și

Poliţiştii îi vor vâna în continuare pe vitezomani din radare camuflate, fie din maşini neinscripţionate, fie din tufişuri sau locuri ascunse. Este decizia Curţii Constituţionale care anulează astfel modificările la Codul Rutier votate de parlamentari la jumătatea lunii mai.

Asta înseamnă că nu vor mai fi aplicate prevederile că polițiștii nu vor mai avea dreptul să monteze radare pe mașini care nu sunt inscripționate și pe mașini care nu sunt vizibile pentru șoferi şi că aceştia sunt obligați să poarte uniformă specifică și să folosească radare pistol doar la cel mult 10 metri depărtare de mașina de poliție.

Ne-am mai confruntat anul trecut cu o lege asemanatoare care fusese adoptată. ŞI atunci a fost atacată la CCR şi retrimisă în parlament. Atunci parlamentarii voiau ca radarele sa fi fost anuntate de politisti prin panouri rutiere amplasate cu cel putin 500 de m inainte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Auto » Poliţiştii au undă verde să folosească radare camuflate, pentru a prinde șoferi vitezomani