Antena Meniu Search
x

Elevii din cea mai bună echipă de robotică a României vor merge la Olimpiada Geniilor din Japonia

Herotech, trei elevi de liceu din Sibiu, care şi-au pus în mâinile românilor cel mai mare vis: să ducă România la cea mai importantă competiţie de robotică din lume. Vor reuși cu sprijinul campaniei Ajut Eu.

de Redactia Observator

la 05.12.2019, 00:30

Vezi și

De ziua lor, românii demonstrează că România este o mare familie. Unită şi gata să spună Ajut Eu, să împlinească dorinţe şi să schimbe destine. Au simţit asta trei elevi de liceu din Sibiu, care şi-au pus în mâinile românilor cel mai mare vis: să ducă România la cea mai importantă competiţie de robotică din lume.

Daniel, Alex şi Codrin au făcut un pas important spre împlinirea visului lor. Dorinţa celor trei colegi de şcoală a fost preluată de oameni impresionaţi de talentul, inteligenţa şi dorinţa lor de a dovedi lumii că în România e viitorul roboticii. 

Membrii echipei Herotech vor ajunge la Olimpiada geniilor din Japonia, cu un ajutor financiar pe care l-au primit chiar în timpul Galei "Ajut eu", organizată de ziua Antenei 1, cu sprijinul Observator şi al Fundaţiei Mereu Aproape. Tinerii au fost deja medaliați cu aur la Olimpiada Geniilor de la New York. În materialul video din acest articol, aflați povestea celor 3 puști geniali din Herotech, dar și cum și-au îndeplinit visul, în campania Ajut Eu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Campanii » Elevii din cea mai bună echipă de robotică a României vor merge la Olimpiada Geniilor din Japonia