Antena Meniu Search
x

COPIII SUNT MINUNEA! Un baiat abandonat de parinti a avut propria prezentare de moda

Abandonat de tata dupa ce mama biologica a murit la nastere, Costel si-a gasit linistea in desen. Prin el vrea sa arate lumii trairile din spatele ochilor.

Vezi și

Cateva minute de inspiratie si o schita gata de trecut prin masina de cusut. Tot ce a desenat pana acum a luat forma in propriile maini, ca la orice designer la inceput de drum. O bucata de material, un ac, o ata si desenul prinde viata.

Desen artistic, pictura sau design vestimentar? Greu de spus ce ii iese mai bine. A trecut de la creion la acuarela, iar natura moarta s-a transformat, pas cu pas, in creatiile care asteapta sa ajunga pe podium.

Dosare ticsite de schite si de picturi stau teanc in sufrageria mamei. A vrut camera cea mai spatioasa din casa si.a primit-o. Un loc numai al lui, asa cum nu ar fi putut sa aiba niciodata in casa de copii, de acolo de unde Elena l-a luat cand nici nu implinise patru ani. A fost singurul copil si cel mai mic dintre cei opt frati, abandonat de un tata prea indurerat de moartea mamei.

Mama l-a inteles de mic si tot ea l-a incurajat sa faca din arta o profesie. Costel este elev in clasa a IX-a, la Liceul de Arta Dinu Lipatti din Pitesti, iar de curand a avut si prima prezentare de moda.

Stie ca visul lui are nevoie de timp si de munca, dar si de un gram de noroc. A batut la fiecare usa si nu putine au ramas inchise. Nimic nu il impiedica sa mearga inainte, departe de familia care l-a dat la o parte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Campanii » COPIII SUNT MINUNEA! Un baiat abandonat de parinti a avut propria prezentare de moda