Antena Meniu Search
x

Scopul campaniei Observator "Avem o țară frumoasă, cum ajungem la ea?"

România e o ţară frumoasa. Cu munţi spectaculoşi, păduri întinse - încă mai sunt - , lacuri, râuri şi cascade de o frumuseţe rară. Şi sate pitoresti, în care tradiţiile nu s-au pierdut. Avem cu ce ne lăuda. Si avem ce le vinde turiştilor străini.

Vezi și

România e o ţară frumoasa. Cu munţi spectaculoşi, păduri întins încă mai sunt, lacuri, râuri şi cascade de o frumuseţe rară. Şi sate pitoresti, în care tradiţiile nu s-au pierdut. Avem cu ce ne lăuda. Si avem ce le vinde turiştilor străini. 12 milioane de vizitatori din străinătate am înregistrat anul trecut. Doar trei milioane dintre ei s-au şi cazat la noi, ceilalţi au fost în tranzit. Câştigăm prea puţin, an de an, pentru cât de multe avem de arătat. Explicaţia este simplă: n-avem autostrăzi, iar jumătate dintre drumurile noastre sunt un pericol.

Avem o tara frumoasa. Dar... cum ajungem la ea? Reporterii Observator au pornit intr-o calatorie de sute de kilometri. Cu harta in mana si rabdarea la pachet. Au incercat sa ajunga in cele mai frumoase locuri pe care le avem. Cele care pun Romania in topurile lumii si care ar putea atrage an de an milioane de turisti straini. Au aflat ca natura ne-a inzestrat tara cu adevarate comori, pe care nu stim sa le valorificam.  Am ajuns din Bucuresti pana in Maramures. Si de pe malul Dunarii, pana in inima padurii. 

Am cunoscut oameni frumosi, dar am vazut si turisti care au facut cale-ntoarsa din cauza drumurilor macinate de gropi. 

De luni seară, la Observator, Cristi Popovici e ghid prin Romania frumoasa la care ajungem prea greu.

Campania Avem o tara frumoasa, cum ajungem la ea? incepe luni la ora 19.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Campanii » Scopul campaniei Observator "Avem o țară frumoasă, cum ajungem la ea?"