Antena Meniu Search
x

Vreau sa ajut! Ianis Gabriel s-a nascut cu o malformatie congenitala grava

Ianis Gabriel are doar un an si a avut ghinionul de a se naste cu o malformatie congenitala foarte grava, la picior

Vezi și

Ianis Gabriel are doar un anisor. La nastere, a primit un diagnostic grav. Malformatie congenitala la piciorul stang. "In noaptea in care am nascut am aflat si eu ca micutul are probleme la picior", a marturisit mama copilului.

De atunci au venit zile cumplite si pline de durere pe care parintii lui Ianis le-au petrecut alaturi de el, in spital. "Am stat doua saptamani in maternitate, tot timpul am stat cu el, acolo", a mai spus femeia.

Pana acum, Ianis a indurat dureri greu de suportat din cauza analizelor si ghipsului care trebuia schimbat chiar si la cateva zile. "La o saptamana, la cateva zile i-l schimbam sa ii indrepte labuta. Ii punea ghipsul dimineata si seara ii cadea. La opt luni i-a facut ecografie si nu i-a gasit un rinichi, la inima tahicardie si a avut si hernie. A trebuit sa il operam de hernie pentru ca putea sa moara", a mai adaugat Ramona, mama lui Ianis.

Insa Ianis lupta zi de zi cu clipele grele prin care trece si isi doreste sa fie un copil normal. "Foarte greu il intoarcem pe o parte, sa doarma, pentru ca numai pe spate a dormit cu ghipsul. Ar fi vrut sa se miste si nu putea, plangea. Incearca sa mearga si cade in fata, nu poate. E foarte greu sa il vezi cum sta in fund si cade, sa iti vezi copilul ca nu poate sa mearga, foarte greu", a mai spus femeia, indurerata.

Singura sansa ca Ianis sa se poata juca, sa mearga si sa poata face tot ce face un copil normal sunt cateva interventii chirurgicale care nu se pot face decat intr-o clinica specializata din Viena. Costurile insa sunt enorme pentru familie. Parintii au nevoie de peste 10.000 euro. "Trebuie sa ajungem in Viena, clinica de acolo ne-a acceptat cazul. Incearca sa reconstruiasca piciorul. Sa mearga singur pe picioarele lui, asta vreau", a vorbit mama baietelului.

Noi toti il putem ajuta pe Ianis.

Donatii:

SMS la 848 sau 8848: doi euro, valabil in retelele Vodafone, Cosmote si Orange.

Romtelecom:

0 900 900 303: trei euro/apel

0 900 900 305: cinci euro/apel

0 900 900 301: 10 euro/apel

Nu se percepe TVA.

Prin PayPal.

Conturi Fundatia Mereu Aproape

CIF 18212553:

in lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,

in Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500

deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Campanii » Vreau sa ajut! Ianis Gabriel s-a nascut cu o malformatie congenitala grava