Antena Meniu Search
x

Vreau să ajut! Lazăr se luptă să redevină un copil normal

Lazăr are 4 ani şi se luptă să redevină un copil normal. Avea doar un an când microbuzul în care se afla alături de mama lui s-a răsturnat într-un şanţ.

Vezi și

 Lazăr are 4 ani şi se luptă să redevină un copil normal. Avea doar un an când microbuzul în care se afla alături de mama lui s-a răsturnat într-un şanţ. El s-a lovit la cap, de parbriz. Lazăr a fost operat de urgenţă, a supravieţuit, dar urmele accidentului se văd cu ochiul liber: vorbirea, gândirea şi mersul sunt grav afectate. Îndată ce va strânge suma de care are nevoie, Lazăr va pleca la Paris unde este aşteptat de neurochirugii care i-au promis o viaţă normală. Îl puteţi ajuta pe Lazăr, dar şi pe alţi copii, donând doi euro prin SMS 8848 în fondul de solidaritate al Campaniei "Vreau să ajut".

Lazar trebuie sa se opereze la inceputul anului viitor si are nevoie de ajutor.

Puteti contribui la fondul de solidaritate al Campaniei "Vreau sa ajut" donand doi euro prin SMS la numarul 8848, numar pus la dispozitie de Orange, Telekom Romania Mobile si Vodafone pentru Campania "Vreau sa ajut". Sau, sunand la numerele afisate în video, din reteaua Telekom, reteaua de telefonie fixa. Puteti dona trei, cinci sau zece euro. Din fondul de solidaritate al campaniei il putem ajuta pe Lazar dar si pe alti copii. Puteti dona si nominal in conturile Fundatiei Mereu Aproape, deschise la BRD, in lei si in euro. Romanii din strainatate pot contribui la salvarea lui Lazar online sau prin paypal mentionind numele lui. Orice suma conteaza!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Campanii » Vreau să ajut! Lazăr se luptă să redevină un copil normal