Antena Meniu Search
x

Constantin Popovici şi Cătălin Preda au câştigat aurul şi argintul la CM de la Fukuoka 2023. Cei doi au scris istorie pentru România

Constantin Popovici şi Cătălin Preda au câştigat medaliile de aur şi de argint la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka la sărituri în apă de la mare înălţime. Cei doi au scris istorie pentru România. Competiţia a fost live în AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 27.07.2023, 10:30

Vezi și

S-a scris istorie pentru România la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka la sărituri în apă de la mare înălţime. Constantin Popovici şi Cătălin Preda au câştigat aurul şi argintul, cu 472.80 puncte, respectiv 438.45 de puncte, potrivit AS.ro. Podiumul a fost completat de britanicul Gary Hunt.

Săritura de aur a lui Constantin Popovici

Săritura de argint a lui Cătălin Preda

Constantin Popovici este campion mondial la Sărituri în apă de la mare înălţime. Cătălin Preda este vicecampion european la această probă. În luna iunie a acestui an, Constantin Popovici se impunea, la Paris, în cea de-a doua etapă din acest an a circuitului Red Bull Cliff Diving World Series, de sărituri de la mare înălţime.

După succesul de la Boston (SUA), din 3 iunie, campionul european s-a clasat pe primul loc şi la Paris, cu un total de 464,9 puncte, potrivit site-ului Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern.

Podiumul a fost completat atunci de ucraineanul Oleksi Prigorov, cu 405,15 puncte, şi de rusul Nikita Fedotov, cu 402,05 puncte. Cătălin Preda, vicecampionul european de la Roma, din 2022, a terminat al şaselea, cu un total de 391,75 puncte, scrie Agerpres.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Campionatele Mondiale de Înot » Constantin Popovici şi Cătălin Preda au câştigat aurul şi argintul la CM de la Fukuoka 2023. Cei doi au scris istorie pentru România