Antena Meniu Search
x

Video Constantin Popovici şi Cătălin Preda, pe primele două locuri, după primele două sărituri în apă la CM de Înot. Finala, joi, la 6:00, exclusiv în AntenaPLAY

Constantin Popovici şi Cătălin Preda se află pe primele două locuri la concursul de Sărituri în apă de la mare înălţime (27 metri), la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka. Proba e exclusiv în AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 26.07.2023, 15:09

Constantin Popovici şi Cătălin Preda se află pe primele două locuri, după primele două sărituri în apă la CM de Înot
Constantin Popovici şi Cătălin Preda se află pe primele două locuri, după primele două sărituri în apă la CM de Înot - Profimedia Images

Cei doi au sărit în prima parte a probei, ce a fost programată în direct în AntenaPLAY, marţi dimineaţă. Finala este programată joi, 27 iulie, de la ora 06:00.

Constantin Popovici şi Cătălin Preda luptă pentru supremaţie la Sărituri în apă de la mare înălţime

După prima fază a competiţiei, Constantin Popovici şi Cătălin Preda se află pe primele două locuri. Constantin Popovici are un punctaj de 232.20 puncte, în timp ce Cătălin Preda, care se află pe locul 2, a acumulat 207.60 de puncte.

Prima săritură a lui Constantin Popovici

Pe acelaşi subiect

A doua săritură a lui Constantin Popovici

Prima săritură a lui Cătălin Preda 

A doua săritură a lui Cătălin Preda

Constantin Popovici este campion mondial la Sărituri în apă de la mare înălţime. Cătălin Preda este vicecampion european la această probă. În luna iunie a acestui an, Constantin Popovici se impunea, la Paris, în cea de-a doua etapă din acest an a circuitului Red Bull Cliff Diving World Series, de sărituri de la mare înălţime.

După succesul de la Boston (SUA), din 3 iunie, campionul european s-a clasat pe primul loc şi la Paris, cu un total de 464,9 puncte, potrivit site-ului Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern.

Podiumul a fost completat atunci de ucraineanul Oleksi Prigorov, cu 405,15 puncte, şi de rusul Nikita Fedotov, cu 402,05 puncte. Cătălin Preda, vicecampionul european de la Roma, din 2022, a terminat al şaselea, cu un total de 391,75 puncte, scrie Agerpres.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Campionatele Mondiale de Înot » Constantin Popovici şi Cătălin Preda, pe primele două locuri, după primele două sărituri în apă la CM de Înot. Finala, joi, la 6:00, exclusiv în AntenaPLAY