Antena Meniu Search
x

David Popovici, la 100 m liber, live în AntenaPLAY. Programul probei de la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka 2023

David Popovici a obținut locul 4 în proba de 200 de metri liber la Campionatele Mondiale de Înot Fukuoka 2023. Cu toate că a dominat toată cursa, la final a fost depășit și nu a prins podiumul. Drumul lui la Mondiale nu se încheie aici, însă, pentru că sportivul român va concura şi la proba de 100 m liber.

de Redactia Observator

la 25.07.2023, 16:05

David Popovici, la 100 m liber, live în AntenaPLAY. Programul probei de la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka 2023
David Popovici, la 100 m liber, live în AntenaPLAY. Programul probei de la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka 2023 - Profimedia Images

Înotătorul român s-a calificat la două probe ale Campionatelor Mondiale de Înot de la Fukuoka 2023: 200 m liber și 100 m liber. Dacă deznodământul primei probe este cunoscut deja, nu știm ce surprize ne-a pregătit David Popovici pentru proba de 100 de m liber.

Seriile urmează să aibă loc pe 26 iulie, de la ora 5:13 (ora României), și sunt disponibile live și exclusiv în platforma AntenaPLAY. Semifinalele probei de 100 m liber urmează să se desfășoare pe 26 iulie, de la ora 14:26 (ora României).

David Popovici este deținătorul medaliei de aur la aceasă probă, după performanța de anul trecut de la Budapesta, și are toate șansele să-și apere titlul de campion mondial.

Constantin Popovici și Cătălin Preda, locurile 1 și 2 după primele două sărituri în proba de sărituri în apă de la mare înălțime

Pe acelaşi subiect

Doi români de succes urmează la rândul lor să concureze la Campionatele Mondiale de Înot.

Constantin Popovici și Cătălin Preda au început cu dreptul concursul de high-diving (sărituri în apă de la 27 m) din cadrul Campionatelor Mondiale de Înot de la Fukuoka. După primele două sărituri, Popovici se află pe prima poziție a clasamentului, cu un total de 232.20 puncte, iar Preda ocupă locul al doilea, cu 207.60 puncte.

Urmează pentru ei săriturile 3 și 4, în urma cărora se stabilesc campionii mondiali de anul acesta.

Săriturile 3 și 4 din concurs sunt programate peste două zile, pe 27 iulie, cu începere de la ora 6:00, ora României. Acestea vor putea fi urmărite în direct pe AntenaPLAY.

Andrei Anghel participă la proba de 50 m spate, pe 29 iulie

Sortivul român legitimat la CSM București are de înotat în proba de 50 de metri spate la această ediție a Campionatelor Mondiale, o probă care nu-l sperie și care îi place mai mult.

El a participat și la proba de 100m spate, unde s-a oprit în serii: "Cumva simt că puteam să reușesc. Uneori, tocmai din cauză că mi-e frică de durere, mă menajez puțin pe primul 50. Ar trebui să plec de fapt mai tare și după aia, când ajung pe ultimul 50... Dacă acolo simt că mai am resurse înseamnă că am înotat prea încet", a explicat Andrei pentru gsp.ro.

Cursa lui la 50 m spate va putea fi urmărită live și exclusiv în AntenaPLAY, pe 29 iulie, în sesiunea de la 4:55 (ora României).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Campionatele Mondiale de Înot » David Popovici, la 100 m liber, live în AntenaPLAY. Programul probei de la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka 2023