Antena Meniu Search
x

Video David Popovici s-a calificat în finala probei de 200 m la CM de la Fukuoka cu cel mai bun timp. Marea finală, marţi, exclusiv în AntenaPLAY

David Popovici s-a calificat în finală la 200 de metri liber, la Campionatele Mondiale de la Fukuoka, competiție care e LIVE VIDEO în AntenaPLAY, în perioada 23-30 iulie. Popovici va lupta marţi pentru aur.

de Redactia Observator

la 24.07.2023, 15:40

Vezi și

UPDATE 15:25 David Popovici s-a calificat în finala probei de 200 metri de la Campionatele Mondiale de la Fukuoka, după ce a obţinut cel mai bun timp din semifinale: 1:44,70. Rivalul său, Luke Hobson, a obţinut 1,44.87. Puteţi revedea cursa pe fukuoka.observatornews.ro, iar marea finală va fi mâine, în AntenaPLAY.

Popovici a concurat pe culoarul 5, în semifinala 2, acolo unde a fost şi Luke Hobson, cel care a obținut cel mai bun timp din serii (1:45:69), și pe Pan Zhanle, chinezul care a impresionat pe toată lumea în acest sezon.

David Popovici luptă pentru medalia de aur la 200 de metri liber LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Cealaltă semifinală, programată la 15:11, a adus la start alte patru nume importante, considerate cu șanse mari la medalii, Sunwoo Hwang, Felix Auboeck, Matthew Richards şi Tom Dean. Toate probele de la CM de la Fukuoka pot fi văzute aici: https://fukuoka.observatornews.ro/

Pe acelaşi subiect

Finala de la 200 de metri liber, unde mare favorit e considerat David Popovici, e programată marți, de la ora 14:02, exclusiv în AntenaPLAY.

David Popovici a debutat, azi noapte, la Campionatele Mondiale Fukuoka 2023, competiție transmisă exclusiv în AntenaPLAY. Sportivul român, considerat unul dintre marii favoriţi la câştigarea medaliei de aur, s-a calificat în semifinalele probei de 200 de metri liber. David Popovici a înotat în seria a opta, terminând al doilea (1:45:86), după Matthew Richards (1:45:82).

Cel mai bun timp din serii i-a aparținut lui Luke Hobson (1:45:69). David Popovici va lupta pentru finală tot astăzi, de la ora 15:17. Poți revedea toate cursele de la Fukuoka 2023 aici: fukuoka.observatornews.ro.

David Popovici scrie istorie exclusiv în AntenaPLAY

David Popovici e pregătit să scrie istorie exclusiv pe AntenaPLAY, la Campionatele Mondiale de Înot, ce se vor desfăşura în Japonia, la Fukuoka. Românul de 18 ani este vedeta incontestabilă a competiţiei. Pentru David Popovici (18 ani), aceasta este cea mai importantă întrecere din 2023. El se va prezenta în Japonia din postura de campion mondial la probele de 100 metri liber şi 200 metri liber, titluri pe care le-a obţinut la Budapesta, în 2022.

Aceasta este a 20-a ediţie a Campionatelor Mondiale de Înot. Competiţia trebuia să aibă loc în 2021, ea fiind amânată pentru 2022, din cauza pandemiei de Covid-19. Anul trecut, Budapesta i-a luat locul, din cauza restricţiilor de călătorie din Japonia. Astfel, niponii vor organiza abia la finalul lunii iulie întrecerea. Toate cursele la care va lua parte David Popovici la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka vor fi live exclusiv în AntenaPLAY, între 23 şi 30 iulie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Campionatele Mondiale de Înot » David Popovici s-a calificat în finala probei de 200 m la CM de la Fukuoka cu cel mai bun timp. Marea finală, marţi, exclusiv în AntenaPLAY