Antena Meniu Search
x

Video Afacerea cu care Liviu Ganea a dat lovitura. Fostul jucător al naţionalei s-a apucat de un business profitabil

Pentru turiştii care au fost azi pe litoral, ispita a fost prea mare: festivalul de gastronomie din Constanţa a ademenit pofticioşii cu burgeri savuroşi şi alte delicii. Mulţi se jură că doar azi trişează şi în zilele următoare se apucă de sală pentru a elimina plăcerile vinovate. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 07.05.2023, 20:49

Vezi și

Nu mai e mult până când ne vom bucura de soare şi pregătirile pentru "beach body" sunt pe ultima sută de metri. Doar că tentaţiile, aflate chiar la doi paşi de plajă, dau orice dietă peste cap. 

Festival de burgeri pe litoral

"Crispy cu cartofi prăjiţi şi puţină salată. Aşa, ca de dietă. O dată pe săptămână merge, cu sală, cu fasting, cu foame. E ziua aceea când trişăm", spune o femeie. Un bărbat prepară un burger: "Are la bază sosul de barbeque, are salată verde cu brânză cheddar, mai are şi roşie şi castravete murat".

"După o masă copioasă o să facem puţină mişcare şi o dăm pe mâncare sănătoasă", promite o fată. "De luni, la sală!", strigă un băiat. "Cheat day e astăzi şi după aceea ne remontăm. O săptămână puţin sport, puţină salată", adaugă fata. 

Pe acelaşi subiect

Gândul la efortul viitor nu taie, însă, deloc pofta de burgeri. Vânzările vorbesc de la sine. "Cei mai vânduţi sunt burgerul texan şi burgerul mexican. În medie, pe festival, vindem undeva la 500 de burgeri pe zi. Iar la festivalurile mari, ajungem şi la 1.000 de burgeri", spune Cristina Sava, proprietar food truck.

Afacerea cu care Liviu Ganea a dat lovitura

Pentru Liviu Ganea, fost jucător de fotbal la naţională, afacerea merge ca pe roate. După ce s-a retras din viaţa de sportiv, s-a apucat de business-ul cu burgeri. Sportul e sănătos, însă micile plăceri ale vieţii aduc şi ele fericirea. "Duminica nu se ţine niciun fel de cont de calorii, aşa că eu cred că duminica oricine va mânca un burger, mă rog, şi alte produse care sunt aici în festival", mărturiseşte Liviu Ganea, fost fotbalist.

Cei care au reuşit să reziste ispitelor, şi-au înecat amarul într-un fresh. "Aici vindem limonadă. Trei tipuri de limonadă, cu fructe de pădure sau cu zmeură. Avem şi originală. Facem şi fresh-uri. Din spanac, măr şi castravete facem detox-ul", arată un tânăr la standul cu limonadă. 

Preţul unui fresh porneşte de la 20 de lei, iar pentru un burger, pofticioşii plătesc de la 38 de lei în sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri economice » Afacerea cu care Liviu Ganea a dat lovitura. Fostul jucător al naţionalei s-a apucat de un business profitabil