Antena Meniu Search
x

Video AFM amână programul "Rabla local". Până când trebuie să mai aştepte cei care vor să obţină un voucher de 3000 de lei

Proprietarii maşinilor mai vechi de 15 ani, care doresc să le caseze pentru a obţine un voucher de 3000 de lei, trebuie să mai aştepte. Administrația Fondului pentru Mediu a anunţat că programul "Rabla local" se amână pentru data de 11 noiembrie.

de Redactia Observator

la 12.10.2022, 13:31

Vezi și

Este deja a doua amânare a lansării care ar fi trebuit să aibă loc chiar vineri. Astfel, odată cu lansarea, solicitanţii vor putea depune cererile de finanţare alături de acetele necesare direct în aplicaţia informatică creată special, până pe 30 decembrie. 

Conturile de utilizator vor putea fi deschise începând cu 7 noiembrie. Bugetul alocat programului de finanţare este de 50 de milioane de lei şi acoperă 80% din valoarea voucherelor, restul de 20% fiind acoperit din bugetul local.

Conturile de utilizator create deja sunt valabile şi pentru "Rabla local"

Conturile create și utilizate pentru înscrierea în cadrul Programului Iluminat public, Programului Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în localități, Programului Eficiență energetică în clădirile publice, Programului Rabla Clasic și a Programului Rabla Plus rămân valabile și pot fi accesate pentru depunerea cererilor de finanțare pentru Programul privind casarea autovehiculelor uzate, anunță AFM.

În septembrie, AFM anunța că se vor putea realiza conturi începând cu data de 14 octombrie 2022, urmând ca, în perioada 21 octombrie 2022, ora 10.00 – 23 decembrie 2022, ora 14.00 sau până la epuizarea bugetului alocat sesiunii de finanțare, solicitanții să poată depune cererile de finanțare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri economice » AFM amână programul "Rabla local". Până când trebuie să mai aştepte cei care vor să obţină un voucher de 3000 de lei