Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Angajări în străinătate: peste 200 de locuri de muncă pentru români. Ce posturi sunt disponibile

Angajări în străinătate. Angajatorii europeni oferă, prin intermediul EURES România, 228 de locuri de muncă în străinătate, potrivit unui comunicat al Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti, remis miercuri AGERPRES.

de Redactia Observator

la 31.07.2024 , 16:32

Angajări în străinătate: peste 200 de locuri de muncă pentru români. Ce posturi sunt disponibile
Angajări în străinătate: peste 200 de locuri de muncă pentru români. Ce posturi sunt disponibile - Shutterstock

Conform sursei citate, sunt oferite locuri de muncă în: Olanda - 68 de posturi (lucrător în seră de flori, lucrător recoltare şi sortare flori, îngrijitor persoane în vârstă la domiciliu, muncitor necalificat în cultivarea iederei, muncitor în producţie cu bulbi de flori, lucrător în producţia alimentară, şofer de autobuz); Norvegia - 59 de posturi (îngrijitor clădiri, personal de serviciu în birouri, hoteluri şi alte instituţii, muncitor acvacultură, muncitor în agricultură - recoltat zmeură, tinichigiu auto, mecanic auto camioane şi echipamente grele); Letonia - 30 de posturi (sudor); Belgia - 26 de posturi (muncitor necalificat în agricultură - cules pere, mere, bucătar); Finlanda - 13 posturi (operator/ programator CNC, tapiţer de mobilă, instalator de ascensor); Germania - 13 posturi (sudor, muncitor în producţie); Estonia - 7 posturi (electrician, muncitor în industria cărnii); Irlanda - 6 posturi (lucrător în industria cărnii, îngrijitor persoane); Slovenia - 3 posturi (muncitor forestier) şi Malta - 3 posturi (analist de date, dezvoltator de aplicaţii Android - Kotlin, medic veterinar acvacultură).

Contractele de muncă pot avea durată determinată, de 1-12 luni, cu posibilitate de prelungire, sau pot fi permanente. Pentru ocuparea acestor posturi vacante se solicită experienţă şi/sau calificare în domeniu, precum şi cunoştinţe de bază/bune de limbă a statului respectiv sau de limbă engleză.

Persoanele cu domiciliul în Bucureşti se pot adresa consilierului EURES din cadrul AMOFM Bucureşti, pentru a primi informaţii cu privire la ofertele de muncă, sau pot vizualiza detaliile acestora accesând site-ul EURES naţional www.anofm.ro/eures.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri economice » Angajări în străinătate: peste 200 de locuri de muncă pentru români. Ce posturi sunt disponibile