Antena Meniu Search
x

Sute de locuri de muncă pentru români în Finlanda, Germania sau alte ţări europene. Ce posturi sunt disponibile

Se fac din nou angajări în străinătate. Angajatorii europeni oferă, prin intermediul EURES România, 286 locuri de muncă, cu contract pe perioadă determinată sau nedeterminată, informează, marţi, AMOFM. 

de Redactia Observator

la 26.03.2024, 17:49

Locuri de muncă pentru români în Finlanda, Spania, Germania sau alte ţări europene. Ce posturi sunt disponibile
Locuri de muncă pentru români în Finlanda, Spania, Germania sau alte ţări europene. Ce posturi sunt disponibile - Shutterstock

Cele mai multe joburi disponibile sunt în Finlanda - 80 de posturi pentru muncitor necalificat în agricultură (culegător de fructe şi legume, maşinist CNC) şi Spania - 66 de posturi tot pentru lucrător în agricultură (cules fructe roşii, şofer autocamion, inginer specializat în domeniul feroviar).

În Germania sunt puse la dispoziţie 32 de posturi (sudor, fizioterapeut, tehnician electronist, tehnician în mecatronică auto/carosier auto, lucrător în producţie - procesare produse din carne, tehnician service, mecatronist), în Letonia - 30 de posturi (sudor); Malta - 25 de posturi (şofer taxi, bucătar), în Danemarca - 21 de posturi (proiectant inginer mecanic, sudor), în Belgia - 14 posturi (tehnician reţele de telecomunicaţii, macaragiu, electrician iluminat stradal, electrician tensiune medie, muncitor necalificat în agricultură) în Suedia - 10 posturi (măcelar), în Austria - 5 posturi (tehnician producţie) şi în Norvegia - 3 posturi (bucătar, supraveghetor fermă).

"Contractele de muncă pot avea durată determinată, de 1 - 12 luni, cu posibilitate de prelungire, sau pot fi permanente. Pentru ocuparea acestor posturi vacante se solicită experienţă şi/sau calificare în domeniu, precum şi cunoştinţe de bază/bune de limbă a statului respectiv sau de limbă engleză", se arată în comunicatul AMOFM.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri economice » Sute de locuri de muncă pentru români în Finlanda, Germania sau alte ţări europene. Ce posturi sunt disponibile